Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
Szia!Személy szerint semmilyen problémát nem tapasztaltam a géppel!Már lassan fél éve megvan ez a Mario and Luigi Premium Pack gépem és eddig semmi probléma nem volt vele!Nekem eddig ez a gép egyszer sem fagyott le sem játék közben sem netezés közben.Igaz netezni nem nagyon szoktam vele inkább a számítógépen.A meghajtójával semmi probléma nincs nekem mindent olvas elsőre a hangja engem nem igazán érdekel mert játék közben nem is figyelek rá de egyébként nem vészes a hangja.Egyébként ebben a Wii U-ban Blu-ray meghajtó van?Csak azért kérdezem mert ez ügyben egy csomó oldalt olvastam és valahol azt írják hogy Blu-ray meghajtó van benne de van ahol azt írják hogy DVD meghajtó.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Xbox one X konzol 1Tb
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ELKELT - !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest