Új hozzászólás Aktív témák
-
Alba Game
tag
válasz
lolmetal #2473 üzenetére
Le kell töltened, bár nem muszálj csak így sok későbbi méregtől megkíméled magad. De nyugi, mert nem tart olyan sokáig, vagy órákig. Ez kamu. Amúgy lehet, ha újonnan veszel gépet, az már nem a legalapabb o.s. -el van, hanem vmi frissebbel csomagolták (mint pl. a ps3 -akat)
Nekem 20-30 perc alatt frissített amikor megvettem egy éve, tök átlagos T-home -os wifi neten keresztül.
Azóta 5-10 perces patch -ek, foltozások jöttek, szerencsére jónéhány.
Meg persze majd a gaméid is frissíteni akarnak, amit érdemes mindenképpen megcsinálnod majd.
Hajrá és előre is üdv a csapatban.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- Windows 11
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- PlayStation Portal hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest