Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
braseel #4071 üzenetére
Ebayon van egy raklap konzol.
Néha lehet jó vételt fogni onnan de javarészt annyiért tolják mint itthon.
Cserébe vámolnak téged és ha nem vagy ügyes elér a japán átok ergo sárgásodni fognak a kijelzőid.
Japán Nintendo kézi konzolok jó része az ottani időjárás miatt a kijelző sárgásodik. -
npera
addikt
válasz
braseel #4071 üzenetére
Picit olvastam róla először, hogy mik vannak és mire kell figyelni. Aztán felmentem Ebayre és rákerestem. Leszűkítettem Japánra, majd DSi XL. Az a lényeg, hogy a japánok osztályozzák a konzol állapotát és érdemes megnézni a hirdetés szövegében, hogy ez éppen milyen. Az A-osztály kábé hibátlan, minimális karcok lehetnek. Ez B-osztályos volt, a fedelén vannak karcok, meg az alsó kijelző borításán is van pici. De nem mély ekenyomra kell gondolni.
Tipikus dolog, ha jól értem, hogy csak a konzolt kapod meg. Néha akksi nélkül akár. Nincs doboz, töltő, kábel, semmi. A konzol és kész. Még stylus sincs. Ebben volt akksi, de stylus nem.
Először nyomtattam magamnak ASA filamentből stylust, de közben megjött aliról a stylus. Töltőt nem vettem, de szintén aliról jött 3 db kábel is.
Memóriakártyából a fényképezőgépem régebbi SDHC 32-gigás kártyáját kapja meg. A fényképezőbe meg vettem 128-as SDXC kártyát. Az még gyorsabb is.
Japánból az első munkanap feladták és kábé 3 nap alatt ideért Svédországba. A vámot majd rámvágják, a vámhatóság küld levelet szerintem a napokban.
Amerikából nem érdemes venni, mert ott teljesen szétgyepálják a konzolokat. Japánban vigyáznak rá.
Arra érdemes figyelni, hogy ezek a generációs konzolok régiós zárat kapnak. Tehát ez így ebben a formában csak japán játékokkal tud működni és csak japán nyelven. A fórumon nem lehet írni róla, hogy miként lehet ezt az állapotot megváltoztatni.
-
npera
addikt
válasz
braseel #4064 üzenetére
Sikerült Japánból (Osaka mellől) egy kék DSi XL-t rittyenteni. Egyelőre Google Translate a barátom. Szép állapotban van (nem a gúgül, hanem a DSi).
Volt benne akksi, de ceruza nem. Elsőre nyomtattam egyet magamnak, de mára megjött fröccsöntött Aliexpresszről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest