Hirdetés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz RangerFox #2498 üzenetére
egy GB nem elég nosztalgikus?
Egy kábellel meg mondjuk ugyanúgy TV-re lehetett volna kötni
Jó mindegy..nem így lett, de nekem bejött volnaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
adalbert1
veterán
válasz koncsik #2492 üzenetére
Ránézésre kb. egy GBA SP sima Gameboy házban - szerintem itt a döntő tényező a kijelző minősége, és az lesz, hogy milyen akksit szerelnek bele - személy szerint a legjobban egy elemes megoldásnak örülnék, ha 1-2 év múlva bedöglik az akksi, akkor kérdéses/költséges a cseréje, elemet meg kb. bármelyik sarkon vesz magának az ember hozzá...
-
RangerFox
veterán
válasz Sirandrish #2497 üzenetére
Akkor oda lett volna a nosztalgiafaktor egy része.
-
Sirandrish
legenda
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #2495 üzenetére
Ezt (s)(n)em fogja engedi a Big N.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
legenda
válasz koncsik #2493 üzenetére
Én azt mondom hogy ha ez így jelenik meg akkor még nagyobb siker lenne. Nekem nagyon bejön
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
A fejlesztés csúcsa: NES mini Gameboyban
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
Super Retro Boy - az összes GameBoy játék játszható vele 79 USD-ért...
-
woros
őstag
válasz koncsik #2490 üzenetére
Na végre, most már megéri talán az árát. De akkor sem veszek ilyet.
ldave: köszi.
Wii U hackről meg annyit, hogy igen teljesen fel van "törve", gyakorlatilag az usb eszközre tudod telepíteni a játékokat, mintha eredetiek lennének. Ezenkívül amiibokat is lehet NFC 215 tagekre írni, bár az régebb óta van.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #2484 üzenetére
még valaki?
-
MODERÁTOR
Tudjátok, hogy van Vita topic? #gonoszkoncsik - igaz, egyszerűbb egy topic-ot olvasni nekem is...
-
RangerFox
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #2478 üzenetére
Ennél emlékeim szerint jobban nézett ki. Majd less rá az injustice-ra is, talán a legjobban sikerült port lett a konzolra, és verekedős játék az is.
-
RangerFox
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #2470 üzenetére
Gratulálok a géphez! Csak egy megjegyzés: a Mortal kombat Vitás portja lég csúnyácska lett, készülj fel rá.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Rossznemfogáson keresztül chateltünk, nem találkoztam vele. Az írása alapján fiatal, jól iskolázott hölgy lehet.
Szerk.: a jelszó mező ki van csillagozva, de mégsem enged be (az ő mailcíme van megadva ID-nek). Szóval ez valószínűleg felejtős lesz. Amúgy sem nagyon hiszem, hogy töltött volna le, akkor a hirdetésbe beleírta volna. Majd törlöm szerintem az egészet.
[ Szerkesztve ]
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #2474 üzenetére
PSN Store-ben kéne olyannak lennie, hogy Download list. Ha vannak digitálisan megvett cuccai, akkor ott lesznek. És amúgy tetszetős volt a hölgy? Fiatal, idős? Telefonszám?
A Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ha jól láttam az alatt a pár perc alatt, akkor még a hölgyemény profilja van rajta. De letöltött játékot nem láttam a buborékok közt. Vagy nem is töltött le, vagy letörölte, nem néztem utána. Ezeknek még úgy is utána kell, hogy olvassak kicsit.
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #2472 üzenetére
Az a baj, hogy a Vitán egyszerre csak egy profil lehet, pedig megadnám a fiókom, van rajta jópár digitális játék.
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #2470 üzenetére
Tényleg szép darab. Majd vegyél fel PSN-en Nekem most Slim van, szintén használtan vettem, eléggé leharcolt, de olcsó volt és adta a srác játékok nélkül. Nem bántam meg az OLED-ről váltást, nekem az egyszerűbb töltés fontosabb (mondjuk nem mintha olyan sokat használnám...). De amúgy láttam már leírást, hogy OLED kijelzőt áttesznek Slim gépbe és műkdik
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Három csomagom volt összesen függőben, egy Kínából, egy a németektől és egy (a Vita) itthonról. Volt amit hetek óta vártam, volt amit csak két napja küldtek el. Persze hogy mindegyik egyszerre jött meg, mialatt dolgozni voltam. Anyám nem győzte átvenni őket, három cókmókot hoztak három különböző helyről.
Vitából egy használtat vettem a jófogásról, három dobozos játékkal, mert csak együtt adták. 4GB memkártya van benne, 35k volt így a csomag. Két fontos szempont volt, egyfelől hogy OLED kijelzős legyen, másik pedig hogy a gép patika állapotú. Sajnos a képről nem sok minden jön át, de egy-két hajszálkarcon kívül, amit csak súrlófényben látni kikapcsolt kijelzővel, semmi baja. Szerencsére egy hölgyé volt, látszik is, hogy vigyázott rá. Ahogy görgettem végig a Hardveraprót és a többi hirdető oldalt, olyan gépeket adogatnak el 90%-ban, hogy épp csak gumicsizmával nem gyalogoltak még (talán) át rajtuk. A klazúr le van verve róluk, karcosak, de ez még hagyján, némelyik olyan mocskos is, mintha az udvaron tartották volna. Legalább takarítaná meg a faszkalap, mielőtt meghirdetné... Szóval az élmény még nagyon friss, csak próbaképp bekapcsoltam, de minden jól néz ki rajta. Majd a hétvégén jobban megnézegetem. Az egyik mellékelt játék a Rayman Origins, majd inkább ezen játszom végig, nem 3DS-en. Nekem amúgy mindig is tetszett a gép, élőben egyáltalán nem tűnik vaskosnak, hiába ez a 'Fat' változat. A Mortal mindenképp be fog figyelni még rajta, aztán majd később vadászok hozzá RPG-ket meg egyebeket.
-
ayo
veterán
válasz koncsik #2467 üzenetére
aszem október környékén kezdték, de túl sokszor volt a brick szó hogy ránézzek komolyabban + nekem is megvan minden, mert ugye ez Wii U kínálata mellett nem nehéz
jó lenne hdd-n játszani a cuccokkal, mint szegény lemezt használni, ami lassú és hangos.[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
MODERÁTOR
Olvastam egy hirdetést egy wiiU-ról, mely szerint nem csak a wii, hanem a wii U rész is softmod-os? Azt is feltörték már? Nem érint gyakorlatilag, mert minden megvan lemezen vagy digitalisan, csak meglepődtem...
-
ldave
félisten
-
ViharVadász
őstag
Mindenkinek kívánok jobbnál jobb játékokban gazdag új évet!
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ldave
félisten
New Game Blitz - 2016
Akinek van kedve, majd csatlakozzonA Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Fogadalmakat nem szoktam tenni, simán csak játszom amivel kedvem van. Közel 300 óra után értem a Millennium Girl végére és szabályosan elvonási tüneteim lettek tőle Miután a Zeldát végigjátszottam, belekezdtem a Rayman Origins-ba, az is még egy régi leárazásból maradt a gépen. Eljutottam a második világig, de muszáj voltam letölteni az Etrian Odyssey IV-et, azzal játszom azóta. Menet közben néztem PS Vitát, elvileg útban lesz már a héten, ahhoz is pont van egy Rayman Origins játék, szerintem majd azon viszem végig. Vitát főleg a Mortal miatt vettem, de van azért arra is egy pár játék, amit érdemesnek találok kipróbálni.
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #2459 üzenetére
azért a nuts and bolts igazán emlékezetes darab lett
-
Sirandrish
legenda
Nem is értem azóta sem ezt a döntést.
Amúgy tudtommal nem...és nem is nagyon próbálkoztak.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
PHM
addikt
válasz Sirandrish #2453 üzenetére
Ezt én is előrendelésben venném meg.
Kár, hogy nem lesz belőle semmi.
Nálam egyébként azóta van leszálló ágban a Nintendo népszerűsége,
mióta eladták a RARE stúdiót. Tényleg, egyáltalán csináltak valami
emlékezeteset, mióta a Microsoft szárnyai alatt tevékenykednek?Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
ldave
félisten
Újévi gémer fogadalmak? Végigjátszani valami kimaradt klasszikust? Kipróbálni valami új stílust?
-
mirci18
addikt
Öröm ezt hallani hátha egyszer összejön.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Sirandrish
legenda
-
ldave
félisten
Rare jogok MS-nél, nem hiszem hogy ha jönne egy N64 Mini, akkor arra adnának engedélyt.
-
Sirandrish
legenda
válasz mirci18 #2452 üzenetére
Zelda - Ocarina
Zelda - Majora
Banjo 1-2
Mario 64
Mario Kart
Golden Eye
Perfect Dark
Conker's Bad Fur Day
Dk 64És mindez a géppel együtt a tied lenne? Hát én vennék vagy 5öt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mirci18
addikt
válasz koncsik #2448 üzenetére
Várható a mini nes sikere miatt.
Kiváncsi vagyok hány generációt mernek majd a későbbiekben meglépni.
Mert egyértelmű hogy a mini sns-nek lenne közönsége.
De vajon egy mini n64 mennyire lenne kelendő.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
PHM
addikt
Nos, ez az, ami a Nintendonál a lehetetlennel egyenértékű.
Én már megelégednék egy cartridge slottal is, vagy esetleg egy
SD kártya nyílással akár oly módon is, hogy oda csak az e-shopból
letöltött játékokat lehet rakni. Ehhez persze normális online felület
és az kellene, hogy az árak ne legyenek elszállva.
Tudom, bilibe lóg a kezem...Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
ViharVadász
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
mirci18
addikt
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
MODERÁTOR
Kellemes Ünnepeket kíván a Nintendo! Ja és én is Boldog Karácsonyt!
-
ayo
veterán
válasz adalbert1 #2440 üzenetére
a reddites ajándékhoz annyit, hogy azért adta azokat mert a user alapján kellett adni valamit. tehát megnézed, hogy akit húztál, hol aktív és úgy ajándékozni. minden évben van ilyen, szerintem jó móka
mario rpg: igen 576-ban volt egy cikk róla, hogy lesz, aztán itthon nem lett sajna. én azóta vártam rá, azt kb 15 év után találtam ezt a tökéletes megoldást
konverterrel megy max. eredeti gépen, de ahogy írták ott se mindig a plusz chip miatt.
Hogy milyen most? Hát nem szép, inkább extrém a grafikai megoldások miatt, persze régen nagy szám volt ez a technika. Játékélményileg viszont szerintem jópofa és érdekes SNES-en egy ilyen Máriót nyomni.
-
PHM
addikt
válasz adalbert1 #2440 üzenetére
Tudtommal a Mario RPG nem is jelent meg PAL verzióban.
Azt írták anno, hogy csak némelyik SFX konverterrel megy,
s azzal is lefagy időnként.
Nekem szerencsém volt, viszonylag problémamentesen működött
egy USA verzió a konverteremben.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
adalbert1
veterán
Azta, Bill jó arc lehet (ez alapján is, szerintem amit az alapítványaival csinál, az is nagyon pozitív képet fest róla). Mondjuk adhatta volna az Xbox One-t nagyobb hdd-vel.
ayo: fúú, a Mario RPG-ről emlékszem, hogy még valamelyik 576-ban olvastam először, és ott is azt írták, hogy az üzletben csak NTSC verzió van, de valamilyen konverterrel megy a pal gépeken.
Ez a játék mennyire öregedett jól? Élvezhető maradt mai szemmel nézve is, vagy az újabb Mario rpg-kben azért sok mindenen csiszoltak? -
mirci18
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #2437 üzenetére
Persze elsőbbségi.
HaHaHa.
Az egy napos időgarantált csomagok megérkezési ideje átlagban 6 nap.Ebben a hónapban senkinek sem volt ajánlott postán csomagot küldenie.
A kínai leveleim hetek óta a ferihegyen állnak.Szóval a helyzet nem katasztrofális csak a szokásos postai színvonal évről évre.
Januárban majd minden visszaáll a régi kerékvágásba.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #2437 üzenetére
Nem, sima Amazon posta, ami amúgy a nem karácsony időszakban 1-2 hét alatt általában megérkezik. Csak ugye most vannak a hírek, hogy milyen káosz van a magyar postánál és hát úgy látszik, hogy tényleg
-
ldave
félisten
Azért a posta tényleg nincs a helyzet magaslatán. A 3DS topikba linkelt játékokat november 25-én rendeltem és most jöttek meg. December elején feladtak mégegy csomagot (Last Guardian PS4-re), úgy látszik az ezek után esélytelen hogy karácsonyig megérkezzen.
-
ayo
veterán
Tényleg, akkor Wii verzió az első EU kiadás, a Wii U meg a második
Simán lehet hogy valamelyik emuval megy, de a chip miatt nem mindegyik eszi meg. Nekem anno egy ausztrál srác csinált PAL kazit, ami azóta is nagy kincs számomra, mert szeretem eredetin játszani ezeket. Azóta nagy biznisze van ezekből, már nem tudnám megfizetni
-
ayo
veterán
SNES-hez képest szerintem meg pont jó. Nekem rendes kaziban van meg, de mindig is úgy tudtam hogy emulálásnál fagyások vannak meg el se indul (párszor néztem én is, de itt is a kommentek nagy része arról szól), eredeti gépen meg Everdrive nem tudja. A Wii U változat az első európai kiadása a játéknak amúgy, mert előtte nem jelent meg soha csak Japánban és Amerikában.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
Stick Star nekem unalmas volt kicsit, Splash.től eleve nem vártam sokat, viszont annyit se ért. Talán a final boss rész volt, amikor gondolkodni kellett egy rövidet de az se volt valami túl sok. Arra jó szerintem, hogy megjöjjön a kedv a régiekhez, viszont fordítva már nem biztos - persze kinek mi tetszik.
Amit még nagyon bírtam, az a Super Mario RPG, de azt aszem nem nagyon lehet emulálni még ma se az egyedi chip miatt. Az volt az első "paper" mario, szerintem SNES-en az is egy csoda, az akkori megoldásokkal. Ha valahogy tudsz, majd nézz rá, hátha.
-
woros
őstag
Lehet. Elkezdtem megint a Super Paper Mario-t, mert régebben egy katyvasznak tartottam meg hülyeségnek, ahogy a Sunshine-t se erőltettem valamiért.
Az biztos, hogy elég elrugaszkodott és elvont, de talán egyszerűbb és könnyebb. Sajnos nem támogatja a sima Wii-s Pro Controllert, de annyi baj legyen. Mivel mostmár elég tiszta képem van a Paper Mario sorozatról, így ebben a tekintetben én örülök a Stick Starnak és a Color Splashnek, főleg az utóbbinak. Végre visszatértek a normális Mario világhoz és a CP-ben visszaköszöntek a régebbi elemek, úgy mint pl. a vasút és a kalózos dolgok a GC részből, a 2D - 3D váltásos pálya a Wii részből. Lehet igen, hogy a harc megváltozott, de legalább maradt a megszokott földhözragadt sztori.
-
woros
őstag
válasz Sirandrish #2425 üzenetére
Pedig nincs benne állítási lehetőség.. koncsik se találja, így szerintem nem fogom folytatni, mert élményromboló. A c-sticken a kamera forgása is meg van cserélve.
-
Sirandrish
legenda
Szinte biztos hogy nem csak úgy lehet,mert én vegigvittem és tuti rémlene
-
woros
őstag
A Super Mario Sunshineban komoly, hogy amikor spriccelsz akkor a fel az a le és a le az a fel? Mert így kb. játszhatatlan... állítási lehetőséget nem látok.
-
SzDavid99
tag
A Nintenblogon idén is lehet szavazni a legjobb Nintendo játékokra - aki esetleg még nem hallott volna róla.
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
-
ldave
félisten
-
Sirandrish
legenda
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #2414 üzenetére
Ja, hogy csapat is kell? Bakker, asszittem csak lábtengózunnk
-
Sirandrish
legenda
válasz koncsik #2413 üzenetére
Még nincs is csapatom, szóval éppen lenne esélyed
Majd lassan már összerakok egyet, és akkor nyomathatunk néhány meccsecskétEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #2412 üzenetére
ciki? Tudod, hogy igénytelen vagyok
F17-et még nem is nyomtuk... (mondjuk esélyem nem sok volt, de mától szabiiiiii)[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
woros
őstag
Kezdek besokalni ettől a Paper Mario: Thousand-Year Door-tól. Iszonyat hosszú és a vége már-már idegörlő. Kicsinálod az úrlényt, majd jön Bowser meg a nyanya rengeteg HP-val, hát köszi. Kettő között nincs szünet. Aztán a fő fő ellenség, na az aztán ad Mario arcába rendesen. Még nem nyírtam ki, mert meguntam, de komolyan mondom ez már a vicc kategória.
A játék sztorija kicsit sötét, nem illik a mario világba. Meg ezek a high-tech cuccok, hogy email-e jön mariónak, na hagyjuk már. Kicsit elszálltak szerintem ezzel a játékkal a készítők. Le a kalapom, mert tényleg annyi minden van benne, hogy a Color splash meg a sticker star sőt még az első paper mario se vetekszik szerintem ezzel, csak ne lenne ennyire darkos a vége fele.
-
MODERÁTOR
Köszi, szerencsére "csak" éjszaka volt 2 alkalom (3-kor és 5-kor), de az egész napot kinyírta, plusz holnap környzetdoga...
Tintafolt 2 annak a becsületes neve a skaccok szerint
Jó kis lövölde, szeretném gyorsan befejezni, jó áron elpasszolni[ Szerkesztve ]
-
DVlad
őstag
Congratulazione!
Remek emberek, hangulatos légkör, kedves segítőkészség. Röviden így jellemezném ezt a méltatlanul alul reprezentált , de nagyon korrekt eseményt.
Köszönjük a lehetőséget, hogy outsiderként a gyermekeim bepillanthattak egy kicsit ebbe a remek közösségi mókába. -
ldave
félisten
-
DVlad
őstag
válasz bagszi_lucas #2404 üzenetére
Superbo!
-
woros
őstag
Hol a Super Mario Run? 15.-e van. Gyerünk máááár Apple!!
Szerk: Jah bocs, most nézem, náluk még csak 14.-e van. 23:34
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz bagszi_lucas #2400 üzenetére
Az építkezést valahol el kell kezdeni.
Facebook-on volt reklámozva gamer oldalakon a Mario nap?
Sajnos vagy nem sajnos ma a Facebook-on lehet a legtöbb embert elérni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest