-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Delávégá #16301 üzenetére
Igazából nekem az első generációig vannak meg a Pokék. Akkoriban volt Poké TCG amit imádtam...minden zsebpénzem arra ment. A Poké GO-t is addig toltam ezerrel amíg csak az első generáció volt benne. Itt is nekimennék a dolgoknak, de valamiért elunom.Nem is az a fő baj hogy elunom, hanem hogy a játékmenet nem köt le. Oké...összeszedek X streaket, de aztán lehet hogy órákig csak "resetelem" a képet hogy HÁTHA felbukkan valami ami sájni
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Renault, Dacia topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Linux kezdőknek
- Xbox One
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest