Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
OLED tulajokat kérdezném, hogy nálatok is finoman pattan a konzol kerete, ha a kijelző jobb alsó sarka alatt (kb. ahol a kijelzőn megjelenik a "A Start" felirat) finoman ujjal megnyomjátok alulról felfele, mondjuk egy dokkolóba tétel során?
Ezt ma vettem észre, amikor épp tettem a sajátomat pont a dokkolóba. Nem törött és nem vészeses pattan csak gondoltam rákérdezek a saját magam megnyugtatása végett. Akkor már "végignyomkodtam" a konzolt, de csak fenti helyen tapasztaltam. Több, mint 1 éve megvan a konzol és eddig ezt nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Rendszergazda topic
- Idő előtt kiderülhetett a Forza Horizon 6 megjelenési napja
- Jófogás tapasztalatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

koncsik
Sirandrish