- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Jah, a hack-elés elég unalmas, PC irányítással meg főleg gáz. Nem is lenne nagy baj, ha 9S-nek két kardja lenne mint 2B-nek, és a hack-elés valami extra gombra került volna (bár kontrollerrel nemtom ezt hogy lehet megcsinálni, ugye...) Úgy vettem észre általános vélemény, hogy emiatt 9S-szel nem szeretnek annyira játszani.
Én bevallom őszintén ezt a problémát néhány frusztráló próbálkozás után úgy oldottam fel, hogy ha nehéz hack-elés-re volt szükség akkor easy-re állítottam a nehézséget. Ezt nemtom próbáltátok-e már, de ez tényleg annyira könnyű, hogy szinte helyetted játszik a játék, ez a hack-elésre meg különösen igaz, kb nem tudnak eltalálni meg akkor is célba találsz ha nem jól célzol. Kb súrolja a csalás szintjét, annyival könnyebb, de alapból nem érdekel ez a hack-elés dolog, nem ebben a részében kerestem a kihívást a játéknak, úgyhogy nem bántam. Annyi, hogy easy mode-ban automatikusan átkonfigurálja a játék a chipkészletet, így érdemes egy külön konfigurációt készíteni direkt erre a célra, és erre váltan mielőtt easy-re raknád a játékot, hogy ne az alapból használtat csessze el a játék.
"(#49) drachoHUN"
Ezt nem mondhatod komolyan.
Amúgy szvsz kellett az oda, ha valaki "szűzen" játssza a játékot és nem tudja, hogy a Route C teljesen más, akkor lehet hogy Route B végén abbahagyta volna mert azért Route B részben tényleg Route A újrajátszása. Szóval vagy ki kellett volna írni, hogy "kiccsávó, ne menjé sehova mert a Route C teljesen más mint amit eddig láttál sztorit/küldetéseket tekintve)" vagy összevágni valami trailer szerűséget és azzal fokozott nyálelválasztást generálni. Utóbbi nyilván hatásosabb volt.
MÁS:
Az ugye megvan, hogy Emiltől nem csak vásárolni lehet (spoiler gomb híján csak ezt írom), plusz tényleg van egy lakhelye is egy elég nagy barlangban? (nem a lunar tear-es helyszín)
Na meg az amusement park-ban is van egy secret boss.
-
morfondőr
addikt
9S-el nekem sem tetszett annyira a játék, és a hackelés kontrollerrel is marha nehéz! Sajnos rá vagy utalva, mert sok esetben még így is könnyebb leverni az ellenfelet, mint fegyverrel. Én a rakétás pod-al operáltam, igaz egy-egy nagyobb boss-t nagyon sokáig tart legyőzni. Viszont azok a sztori elemek, amiket kapunk nagyon sok új információval bírnak, én ez miatt azért élveztem a második végigjátszást (a vége felé konkrétan leesett az állam). Most kezdem el a harmadik kört, csak az intróját néztem végig de már látom, hogy sokkal nagyobb durranás lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged