- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.ki
aktív tag
Nem,hanem aki csatlakozni akar,annak kell a géped IP címét megadni.Jelenlegi IP-d megtekintése:
Bővebben: link
Vagy:
Itt pedig a Who Am I-informacio Rolad -
V.ki
aktív tag
Unatkoztam,lefordítottam a Porsche Rally nevű pálya telepítési útmutatóját )
Bővebben: link -
törölt tag
A Bővebben: link oldalon találtam egy v5.32-es GeForce driver-t, lehet, azzal szépen fog menni...
-
gerlaip
addikt
Köszi... majd lehet akkor beújítok egy Gef1-est... De lehet, hogy a Voodoo3 alá kéne valami szar gépet összetákolnom inkább... Letöltő gép, meg Porschézó gép lenne
[Szerkesztve]lámavakond
-
V.ki
aktív tag
Hol a bánatba lehet kikapcsolni az automata váltást?
Melyik menüben?
A kézikönyvben nem találtam ilyesmit... -
BOBO6
aktív tag
Valahol a vége felé lehet szerintem mert jópár ''kellemes'' pályán túlestem már, amit tudok az az hogy 37 másodperc áll rendelkezésre, egy lejtős szakaszon kell leszlalomozni bólyákat kerülgetve... Egyszer -nem tudom hogy- sikerült fél másodpercre megközelítenem de 37 alá képtelen vagyok menni... Van esetleg valami bevált módszer...? Nagyon megköszönnék pár bevált tapasztalatot!
-
BOBO6
aktív tag
Fel!
-
kokobe
őstag
szerintem a porsche a legjobb nfs rész van belsö nézet, a grafika még miníg nem olyan szar szerintem nagyon zsír game nagyon eltalálták és persze nehéz is föleg a karier mód egy idö után, és a mostani nfs részekröl a nehézség nem mondaható el még high nehézségi módon sem!nfs porsche
<---AMD___ATi--->
-
törölt tag
Huh, jó régen írtam ide, itt az ideje, hogy újra beröffenjenek a virtuális Porsche motorok!
A szlalomoknál nincs semmi trükk, egyszerűen sokat kell gyakorolni, s ügyesnek lenni. Egy kormány mindenképpen elkél a játékhoz, enélkül nem hiszem, hogy végig tudtam volna vinni...
A váltóról: Én mindet kézivel csináltam. (Sőt, a végén lesz egy olyan, hogy egy zöld 996-ossal 180 fokos fordulókat kell végrehajtani, az egyiket tolatásból (!) - na, ott a játék nem is endedi az automatát.)
Remélem közben azért sikerült túl lenni a Factory Driver nehézségein, ha esetleg mégsem, akkor se add fel, idővel menni fog minden! -
V.ki
aktív tag
Nem tudom,hogy ide tartozik-e a kérdés,de nemtok jobbat.
Valaki tudja,hogy honnan lehet NFS5 pályaszerkesztőt letölteni?Linkkel légyszi dobjatok meg...THX! -
törölt tag
Hát, úgy néz ki, sajnos el kell, hogy keserítselek:
''The ability to race on multiple-path Courses does somewhat compensate also for the fact that still no Track Editor has been made available...''
Ez magyarul kb. annyit jelent, hogy:
A lehetőség, hogy többfelé ágazó utakon versenyezhetünk, némelyest ellensúlyozza a tényt, hogy még mindig nincs pályaszerkesztő a játékoz...
A cikk, bár régi, ez a mondata úgy vettem észre, sajnos máig igaz...azért, ha találok valamit, beírom ide.
BOBO6: Ne, ne add fel! Nem egy könnyű valami a Factory Driver, de annál jobb érzés végigvinni!
Kormány nélkül is biztos lehetséges teljesíteni a pályát, de sokkal nehezebb! Szerintem, ha megteheted, szerezz be valamilyen analóg irányítóeszközt, sokkal könnyebb egy ilyennel! (Nem feltétlenül kell a legcsúcsabb modellt, anno én egy Genius Speed Wheel-lel toltam, ma kb. 5 ezer forintert árulják az ehhez hasonló játékverzérlőket.)
[Szerkesztve] -
iday
aktív tag
Nekem a factory driver -modban találkoztam egy ''kis'' hibával.
Még az elején vagyok. Nemtudom hogy mi a pálya neve de hosszu és van benne egy utszakasz mikor egy bazi nagy csö tekereg jobbra balta az ut felett.
Játék betöltödik és bizony a közeli texturák (de csak az ut, házak) tök fehér.
Fehér izék közt nehéz végigmenni a pályán ha azt se tudom hol a széle.
Hiába rakom a felbontást 640x480 ba vagy 1280x1024be, eredmény ugyanaz.
Kedves progi a voodoo5 kártyácskámat meg csak 16 biten futtatja.3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
iday
aktív tag
Müködik, müködik, müködik.
REGEDIT
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Electronic Arts\Need For Speed - Porsche Unleashed]
''DisplayName''=''Need For Speed - Porsche Unleashed''
''Language''=''English'' ''CD Drive''=''J:\\''
''Install Dir''=''D:\\NFSPU''
''3D Device Description''=''Voodoo5 5500 AGP''
''3D Card''=''Voodoo5 5500 AGP''
''Thrash Driver''=''Dx7''
''Group''=''3Dfx''
''D3D Device''=dword:00000001
''Triple Buffer''=dword:00000000
''Hardware Acceleration''=dword:00000001
''Thrash Resolution''=''800x600''
''Thrash Driver''=''Dx7'' -nél nálam voodoo2 volt.
''D3D Device''=dword:00000000 <- nulla volt
Csoda hogy nem volt jo.3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
-
törölt tag
Mikor először játszottam a játékkal, 15'' CRT monitorom volt, P166 MMX CPU-val, 48 MB RAM-al és egy Voodoo 1-es kártyával, SB kompatibilis hangkeltővel...billentyűzettel próbálkoztam, szaggatott, mint a fene, de bíztam benne, hogy egyszer megcsodálhatom teljes pompájában a programot!
Nos, tegnap beújítottam egy Logitech DFP-t, indítom a Porsche-t: felbontás 1920x1200, rezzenéstelenül fut, ó, igen!
Azt hiszem, lesz még néhány kellemes órám a játékkal! -
supesz
aktív tag
az evolution "menü" alatt elszáll a program alkalmazáshibával. vkinek volt már hasonlóban része? roppant dühítő. vmi megoldás. pls.
supesz
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
cannibal
senior tag
Sziasztok!
Mivel a pro street elégé lehangolt úgy gondoltam leporolom régi kedvenc nfs játékomat
Felraktam nem kellett semmit hekkelni simán elindult, nagy öröm, erre amikor a futamra kerül a sor iszonyat lassú a játék A visszaszámlálás alatt is majd elalszom utána meg mintha csigaindulás lenne
Sztem a konfigom nem lehet probléma. Előre is köszönöm a segítséget! -
Gyusz
őstag
válasz cannibal #186 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet a gond, nekem ez a kis patch anno megoldotta a problémáimat. Esetleg egy régebbi videokártya driver segíthet (pl.: Medal of Honor nálam csak valami nagyon régivel indult el), bár 8600 GT-d van, amihez nem lehet olyan öreget feltenni. Még a két magos procikat nem szereteik egyes játékok, de ez sem lehet nálad a gond, szóval passz.
-
cannibal
senior tag
Hejjhó! Megvan eredetiben ez a remekmű! Végre sikerült megkaparintanom, hibátlan állapotban
-
^Boss
őstag
hali!
esetleg van valakinek első kiadású? tehát nem classic stb.
nagyon érdekelne !! -
gerlaip
addikt
Halihó! Játssza ezt még valaki?
lámavakond
-
félisten
Sziasztok!
Win7-en játszok és az a szitu, hogy hiába megyek végig a evolution módban a pályákon, olyan, mintha nem esne le neki, hogy evolution módban vagyok.
A pálya végén vagy végignézem a replay-t, avgy exit-et nyomok, és kidob a főmenübe.
A pénzt nem kapom meg a gyűzelemért.Ez mitől lehet?
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
Megvan a megoldás.
A hibát a frissítés okozta, aminek a hatására inkompatibis lesz a játék a korábbi fiókokkal - legalábbis Win7 alól futtatva.Megoldás:
- új fiókot / profilt kell létrehozni
- ennek a neve nem egyezhet semmilyen korábbi fiókkal / profillal[ Szerkesztve ]
-
gerlaip
addikt
Üdv! Végre valaki, aki időnként előveszi a programot.
Bocs, hogy egy év után írok, nem vettem elő közben a játékot.
A grafikával kapcsolatban mik a tapasztalataid?
Van remény a hibák javítására?Én többféle konfiggal próbálgattam többféle windowson. Ami legjobban bevált, az a Windows ME és AthlonXP Radeon 9xxx páros volt, bár bizonyos textúrák itt sem voltak tökéletesek - pl. a korzikai pályán a felhők az anizotropikus szűréstől kicsit szögletesek, vagy tüskések lettek.
Geforce 4 MX-szel a legtökéletesebb a játék grafikája, de sajnos - több MX-en is próbáltam - kifagyogat vele a játék egy idő után, és ha elkezdi onnantól rendszeresen teszi. A javítópatch valamelyest segít ezen.
Dx8-as vagy újabb nvidia kártyákon csúnyák a kontúrok. 3DFX kártyákkal nem lehet használni az anizotropikus szűrést, ami nélkül nem szép az útfelület.
Szóval nem egyszerű ezt a játékot használni.
[ Szerkesztve ]
lámavakond
-
félisten
Heló!
Nálam Win7-en tökéletes a játék Radeon 7870-nel, csak az a lényeg, hogy nem szabad kényszeríteni rá sem AA-t, sem AF-et.
A meglévő hibák szerintem régen is benne voltak, nem rémlik, hogy olyan hibát tapasztalatam volna, amit régen nem látam.Ha van konkrét hiba, amit látsz, azt írd meg, kipróbálom én is.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
Bár jó régen írt ide bárki, de tud esetleg valaki olyan verziót, megoldást, hogy win10 alatt fusson?
-
gerlaip
addikt
válasz zsoltee10 #197 üzenetére
Innen letölthető egy tökéletesen játszható változat. Nglide programmal még a felbontás is állítható, egyelőre hagyományos 4x3-as képernyő beállítással tudtam belőni, nagyon szép.
Egy hiba van benne, a normandiai pályán nem a szép napnyugtás sky rendering van, hanem a corsica-i felhős változat. Illetve a lens flare effekt nem jelenik meg, de ez eleve problémás volt a játékban. Semmi szétcsúszott textúra, szépen kijavították.Valakinek van ötlete, hogy 1920x1080-ba hogy lehet kitenni?
(jelenleg az 1600x1200-at illeszti be arányosítva a monitor magasságához)[ Szerkesztve ]
lámavakond
-
gerlaip
addikt
Élmény egy mai notebookon a voodoo-s grafika, frissített tükröződéssel, anizotróp filterrel, 1280x1024 felbontással:
Normandia pálya a Corsica sky renderrel, az eredetivel kifagyott rendszeresen a játék. Sikerült javítani a grafikai problémákat.
A belső nézet hangulatos szerintem mai szemmel is
Egy kis tuningolással a legrégebbi 356 típussal is verhető az utolsó szériás 356 Carrera 2
Első generációs 356 Super Cabriolet tuningolva és beállítva szép végsebességre képes[ Szerkesztve ]
lámavakond
-
Viktor77
titán
Találtam egy discord csatornát, ahol pontosan le van írva, hogy kell elindítani Win10-en.
A dolog működik, minden szükséges fájl és leírás megtalálható a pinned messages (kitűzött üzenetek, jobb felül a chat felett) alatt.
Tökéletesen működik a játék Win10 2004 alatt.
Pár hiba van csak, de egyik sem game breaker (az első érát végigcsináltam hiba nélkül).
1. A menü kicsit kockás. Minden olvasható, de nem igazodik a felbontáshoz.
2. Visszajátszás alatt nem érem az alsó kezelőpultot (tekerés, kamera), nem megy le odáig az egér.
3. Az alapértelmezett Alt+P-re (screenshot) kilép a játék.
4. Van olyan menüpont, ahol elkezd szaggatni a játék nagyon. Például ilyen a kontroller beállítás (hibátlanul kezeli), de ugye ezt csak egyszer kell.Ha valakinek lenne kérdése, szívesen segítek, figyelem a topicot.
Természetesen megy wide-screenben is, csak nekem így jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
gerlaip
addikt
válasz Viktor77 #202 üzenetére
Megoldottam közben, szuperül megy egy átlagos integrált vga-s notebookon, szuper 16x anizotrópikus szűrővel.
Egy game braker hiba van, ha kilépsz menet közben windows gombbal az asztalra, átméretezi az asztalt, ezutána nem indul el a mentés, szóval érdemes lemásolni működő állapotban egy mentésállapotot valahova.[ Szerkesztve ]
lámavakond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- MacBook Pro mid. 2014
- HP Probook 640 G4, Magyar, FullHD, Intel core i5 8250U, 8GB RAM 256GB SSD + 1TB HDD, Win11Pro
- Asus Vivobook S16 OLED Garancia 2027.08.12. (Ryzen 5 7535HS, 16 GB DDR5, 512 GB SSD, 16" 3200 2000)
- Lenovo L490 laptop 8265U i5 processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd világító billentyűzet egy pici
- Samsung 160 GB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest