- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
bár még van 2 perc a meccsből...
Elképesztő, mit művelt a NE, D és O egyaránt, bár Bell sérülése nyilván sokat változtatott, de a második negyedtől futniuk kellett az eredmény után, így a futást ígyis-úgyis hanyagolniuk kellett. Persze a NE meg Gronk nélkül, de tudom, hogy egészen más a meccs közben elveszíteni egy kulcsjátékost. A védelem most egy top offense-t tartott 17 ponton. És igazából 36-9 után már mindegy volt.
Sajnos megint volt pár sárga, amit a drága kommentátoraink hiányoltak, hogy legyen a fanyalgóknak min csámcsogni, de lássátok be: nem ezen múlott.
Ami a SB-t illeti, én ezennel kiszállok a tippjátékból, és csak azt remélem, sima lesz a meccs. Akár győzünk, akár vesztünk, eddig minden NE SB gyomorgörcsös, infarktusközeli mérkőzés volt, kihagynám...
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Fotó állvány eladó
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest