Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Lacielvtárs #53 üzenetére
Remény? Mármint hogy folytatnak egy eddig 15 részt megélt frencsájzt?
Az lenne rendkívüli, ha elkaszálnák...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Lacielvtárs #51 üzenetére
Mert csak a műsor végén Phil Spencer említette meg. Videó/trailer nem volt hozzá, csak infó hogy jön.
-
Wesder
titán
válasz
Lacielvtárs #49 üzenetére
Ha figyeltél, akkor mondtàk hogy 2026.
-
Lacielvtárs
nagyúr
fantasztikus, nem lesz Forza Horizon 6
-
.LnB
titán
Nem semmi az a Solo Leveling game! Lehet majd benne támadni ééés védekezni! Wáóów!
És lőni. Lőni??
Nem igazán lőtt Jin-woo az animében emlékeim szerint. De sebaj..
-
Ahoi!
friss újonc
Csak State of decay 3 gameplayt vártam, de arról semmi nem volt.
-
rdt89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #39 üzenetére
Erre nem is emlékszem az előadásból, köszönöm szépen a linket. Akkor jövőre várható, nem jó, de nem is tragikus, remélem első negyedév, közben biztos, hogy szeptember környéke.
-
wjbhbdux
veterán
Az "ez egy xbox" az ideje használt marketing fogalmuk arra, hogy minden platformon elérhető az Xbox szolgáltatás, így Xbox egy felhőből Xbox játékot streamelő telefon, Xbox egy akármilyen laptop / PC is, amin fut a Windows Xbox app. Meg ez a Windwosos kéziPC is.
Inkább az az érdekes benne, hogy játék futtatása közben elvileg valami csoda kímélő módban nem fog a háttérben annyi minden futni, ez gyengébb kevésramos PC-knek is segítség lehet ha bekerül a Windows 11-be valami frissítéssel. -
rdt89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #34 üzenetére
Erről tudsz linket küldeni?
-
mike1334
veterán
Rövid bemutató a Rog Ally Xbox kézikonzolról: [link]
Lehet, hogy ronda, de nem mindegy, ha kényelmes?
Megveszik a dizájnos konzolt, majd hozzá a 3d fröccsöntött markolatot...akkor már inkább gyárilag legyen ergonómikus szvsz.
Ár függvényében érdekes lehet (600 és 1000 dollárra saccolta Russ).
Ja és simán megy rajta a steam, gog, epic stb játékok is.
Nem bánnék egy árversenyt a PS verzióval (illetve, ha jön a Steam Deck 2, akkor azzal is), a Switch 2-ről lemondtam, kell vmi kézikütyü.. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #35 üzenetére
Gamescom csak akkor játszik, ha egyből elérhető az open béta, amit egy zárt bétának kéne megelőznie. (a mostani portal még pre-alfa ugye) Szóval ha legkésőbb GC-ig nem jelentik meg, akkor offos a 2025-ös megjelenés, amit én nagyon sajnálnék.
-
rdt89
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #14 üzenetére
De leállt a támogatás teljesen, ebből mindig az új rész bejelentés következett
-
warfernom
tag
Csodálkozom hogy az új BF-ről nem volt semmi.
-
gyimger
őstag
Egyedül egy Fallout 3 remake bejelentésben bíztam, jobban érdekelt volna, mint bármi a fenti listából.
-
Hunpriest
senior tag
Szoftveresen kíváncsi vagyok milyen lesz, egyenlőre a SteamOS végtelenszer jobb mint a Windows ezeken a handheld gépeken. Szkeptikus vagyok az MS képességeivel, az Xbox app is borzalmas volt eleinte, és még most is elég gyatra, mégha fejlődött is valamennyire.
-
Solten
őstag
Annyi hogy optimalizaltak az xbox app feluletet a kis kijelzohoz, ez tolt be egybol (mint a Steam big picture mode) le van tiltva par hatteralkalmazas meg ertesites. Probalnak Steam deckhez hasonlo "felhasznalo-barat" elmenyt biztositani Windows-al. Ez egy PC Win 11 home-al.
-
mike1334
veterán
No, szóval a válasz, nem.
Everything at Xbox starts with the player. That’s why we’ve dedicated years to reimagining how to make it easier to enjoy the games you love—wherever you are—through Xbox Play Anywhere, Game Pass, Xbox Cloud Gaming (Beta), Remote Play, and more.
We’re also making handheld gaming more seamless through our investment in Xbox Play Anywhere. With support for over 1,000 games, a single purchase means you can play with Xbox, including your progress and achievements, across Xbox console, PC and Xbox Ally—at no additional cost.
Cloud gaming, remote play és play anywhere. Ezen kívül pár kisebb dolog. Szóval azt tudja javarészt, mint a többi pc kézikonzol.
-
mike1334
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #24 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy bármelyik handheld pc. Ez miben több a skinen kívül? Fut rajta natívan az xbox profilomra megvett, nem play anywhere cím? Az van a videóban, hogy ez egy xbox, közben windowsos.
-
-
wjbhbdux
veterán
> Pre-Purchase Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4 and receive access to the Demo
ezek mekkora férgek
-
mike1334
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
De futni fognak rajta az xbox profilomra megvásárolt, konzol játékok? Mert a steam deck ezt tudja a steam játékokkal.
Ha igen, és mellette futnak rajta pc játékok natívan, akkor best buy. Minden másra Steam Deck szvsz. -
TESCO-Zsömle
titán
Gondolom azok, akik handheld XBOX-ot szeretnének. Elvileg ez olyan XBOX-os élményt ad, mint amilyen Steam-es élményt a Deck nyújt. Lesz rajta valami app, ami tartalmazni fogja a futtatható játékokhoz tartozó megfelelő konfigokat, hogy ne kelljen állogatni semmit.
Ráadásul HW-esen számottevően jobb is, mint a Deck.
A kérdés az lesz, mit gurít majd a SONY? Bár erős a gyanúm, hogy ugyanazt az új SOC-t várják, amit feltehetően a Valve is. Sony tuti meglövi majd a top konfigot a Valve meg szokásához híven próbálja majd kordában tartani a költségeket. -
mike1334
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Fura, akkor így ennek kb semmi értelme. A Steam Decken megy aaz xbox cloud gaming, nem? Natívan meg nem igen futtat xbox játékokat. Ki ennek a célközönsége?
-
-
válasz
markknight #10 üzenetére
Egyetértek veled!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kvázi Xbox brandelt Ally.
-
mike1334
veterán
Csak a reddit dobta fel, de lesz vmi dedikált xvox/pc hibrid kézikonzol? A linkek között nem láttam, vagy azt nem itt jelentették be?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Linkekkel frissítve a hír.
Ha valami kimaradt, jelezzétek pls.
-
rdt89
addikt
Nem volt Horizon bejelentés, ezt az egyet vártam 🥲
-
SwitcX69
tag
Ez így idén fullos volt ismét. Codon meglepődtem, már most fáj a szívem miatta. Volt vagy 15-18 dolog ami simán érdekel
-
markknight
veterán
20 perc telt le az eventből és már most magasan jobb mint a Game Fest meg a State of Play együtt. Tele World premierrel az egész.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AsakuraDave #7 üzenetére
Ha az zavart, akkor a Beast of Reincarnation videó elején a kb. 15fps-re mint mondasz?
-
AsakuraDave
őstag
Dawnwalker 25fps trailer odaver
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó az a Silksong teaselés év végére azért na...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor egy High on Life 2 elsőként. Ok
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #3 üzenetére
Shadowdropot a népnek
-
wjbhbdux
veterán
Nos, kezdenek valamit a Blizzard felvásárlással, vagy csak a kiegészítő szarás fog menni az idő végezetéig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest