- Projektor topic
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #855 üzenetére
Van, GTA Vben van kb. 10k+ órám, Wowban is volt egy jó 7 évem, GW2ben is több ezer órám van. Ennek a játéknak mindene megvan kb. hogy olyan legyen, mint anno a Dark age of Camelot, amit nem hagytam volna abba, ha nem cseszik el a hülye kiegészítőkkel. Bár utána csináltak classic freeshardot.
-
válasz
Sirandrish #821 üzenetére
Élvezhető, de erősen épít a pvpre (endgame nagy része az). Viszont kapcsolható az openworld pvp flag, szóval ha nem akarsz, akkor nem veszel részt a factionök közötti csetepatéban. Shop van, mégiscsak az amazon, de eddig a legkomolyabb amit láttam az a housing item kollekció volt, ami igazából nem egy nagy kaland, a többi skin.
Nekem 2060 van most egy 2700x mellett, azzal WQHDban tök jól elvagyok, ha ez segít.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #821 üzenetére
1. Biztos Még high-on is.
2. Nem az. Teljesen élvezhető. Kikapcsolható a PVP és tolhatod csak PVEben. És igen. Tudsz cuccokat szerezni PVP küldik nélkül is.
Van shop. Skinek a meglévő armorodra. Meg pár csicsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XBOX Series Shock Blue kontroller - Gar.: 2026.04 hó
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő