Új hozzászólás Aktív témák
-
nyamsas
aktív tag
Igen, lőszer és a nyilvessző is 50-es tétel/db. De a nyilvesszőből aszem 2 fajta volt.
Az elején én is abba a hibába estem, hogy túl sokfele kellett a pontokat kiosztani.
Az elején kard+pajzs, és muskéta(rifle), igy raknom kellett az erőre is, meg az ügyességre is, meg még akkor intelligencia(muskéta skill végett), és még akkor legyen valamennyi életem is....
Aztán én is néztem videót, hogyan is a legjobb ez. igy lett a rapier+musket kombó. Nekem nagyon bejött ez a kettős.
Igy újra kiosztottam az attri pontokat, dex és int-re.
Életet craftoltam a felszerelésemre, meg még ahova tudtam, dex-et, és intell-t.A legjobb, hogy lvl 20-ig, vagy lvl 19.99-es szintig ingyen ki lehet osztani az attribute pontokat bárhova, ismét, ha úgy látod, hogy nem jó helyre osztottad őket. lvl 20 Utána már felszámol valamennyi büntetést erre, de hogy pontosan mit, azt már nem vágom, mert pont lvl 20-on hagytam abba az open beta-t.
Elvoltam, na..
-
Én vívódom szokás szerint a tőrös - elvileg lesz, talán már startra - karakter és a healer között. Ráadásul ugye itt speciális a dolog, mert kb. bármit tudsz keverni bármivel.
OB alatt Saltpetert kicsit nehéz volt szerezni, mert sokan jártak a barlangban a kezdőterületen. Illetve az elején Hempet nem találtam, aztán ráállt a szemem. Én imádtam, hogy így kell összepakolni még az alap lőszert is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest