Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyamsas
aktív tag
Igen, lőszer és a nyilvessző is 50-es tétel/db. De a nyilvesszőből aszem 2 fajta volt.
Az elején én is abba a hibába estem, hogy túl sokfele kellett a pontokat kiosztani.
Az elején kard+pajzs, és muskéta(rifle
), igy raknom kellett az erőre is, meg az ügyességre is, meg még akkor intelligencia(muskéta skill végett), és még akkor legyen valamennyi életem is....
Aztán én is néztem videót, hogyan is a legjobb ez. igy lett a rapier+musket kombó. Nekem nagyon bejött ez a kettős.
Igy újra kiosztottam az attri pontokat, dex és int-re.
Életet craftoltam a felszerelésemre, meg még ahova tudtam, dex-et, és intell-t.A legjobb, hogy lvl 20-ig, vagy lvl 19.99-es szintig ingyen ki lehet osztani az attribute pontokat bárhova, ismét, ha úgy látod, hogy nem jó helyre osztottad őket. lvl 20 Utána már felszámol valamennyi büntetést erre, de hogy pontosan mit, azt már nem vágom, mert pont lvl 20-on hagytam abba az open beta-t.
Elvoltam, na..
-
Én vívódom szokás szerint a tőrös - elvileg lesz, talán már startra - karakter és a healer között. Ráadásul ugye itt speciális a dolog, mert kb. bármit tudsz keverni bármivel.

OB alatt Saltpetert kicsit nehéz volt szerezni, mert sokan jártak a barlangban a kezdőterületen. Illetve az elején Hempet nem találtam, aztán ráállt a szemem. Én imádtam, hogy így kell összepakolni még az alap lőszert is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), igy raknom kellett az erőre is, meg az ügyességre is, meg még akkor intelligencia(muskéta skill végett), és még akkor legyen valamennyi életem is....