- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
d-boy
senior tag
ok, köszi.
Nem IP címet fogok beírni, hanem egy DynDNS.org-os host nevet, hogy kivédjem a 24 óránkénti bontást. Gondolom így is müxik majd. Majd este én is adok címet, hogy teszteljünk egyet, ha lesztek olyan kedvesek és belehallgattok
De este lehet, hogy inni fogokAkkor kicsit később.
-
d-boy
senior tag
Először is köszi a gyors válasz. Délután kipróbálom, mert most dolgozom
Tehát akkor a szerveres parancssorban bekonfigolom a címet. Ezt én adom meg? Akármi lehet?
Végülis abban a parancssoros cuccban mit kell beállítani? Annak akkor gondolom állandóan futnia kell az adás alatt. Ráadásul én Router mögött is vagyok, szerintem még Őneki is lessz egy két szava a szabad rádiózgatáshoz
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy ha közben beszélek mikrofonon, akkor az is menjen adásban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged