Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Ez a téma nem a Fáradt Gőzbe való, ezért zárom.
Van külön ''Hűtés, házak, tápok, modding'' részlegünk, abban megtalálhatod a ''Valami baja van a tápomnak...?'' topicot ([link]), légy szíves, költözz át oda, és a jövőben nézz körül, mielőtt új topicot nyitnál. -
harry
veterán
Ezért nem ártott volna kipróbálni a boltban, esetleg szereld be egy másik gépbe, nézzétek meg ott mi a helyzet. Esteleg vissza a régi tápot, bár nem valószínű, hogy más alkatrésszel lehetne baj. Másrészt szerintem nincs 400W-os Chiftec
420-as van, és asszem Sirtec 410-es. -
-
Jolly667
tag
-
biga
őstag
Ez így ebben a formában nem valós semmilyen formában. De inkább nézz utána a Chieftec topicban. A 400-as, ami neki van (gondolom 12cm-es ventivel szerelt), az egy Delta táp. Amikröl meg te beszélsz, azok meg (ha jól emlékszem) Sirtec-ek. A Delta nem kifejezetten a gyenge minőségröl híres....

[Szerkesztve] -
Jolly667
tag
Nem tudtam, h ez kamu chieftec.
Szerintem jól, hisz csak a széles és a kis 4-es csatlakozót kell a lapra dugni, többit meg nem lehet eltéveszteni. -
Jolly667
tag
Leesett az állam ma reggel, amikor be akartam kapcsolni a gépemet.
Ugyan is, tegnap vettem egy Chieftek 400W-os tápot (GPS-400AA-101 A), nem mintha bármi baja is lett volna a régi 300W-os Codegen-nek, de a Chieftec még is csak nagyobb márka. Igen ám, csak a kis drága nem akkor akar bekapcsolódni, amikor én szeretném, hanem csak ha áram szünetből ébresztik fel a picikét.
Ha legalább 3 perce be van dugva a hálózatba és be is van kapcsolva hátul a táp, akkor hiába nyomkodom én elöl a bekapcsoló gombot, meg se mozdul a mocsok... :-\
Mi lehet a baj? Találkozott már valaki ilyen problémával?
Rettentő bosszantó!!!

Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

420-as van, és asszem Sirtec 410-es.