Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
Runner_fxr #74 üzenetére
Azért nehéz alátámasztani
Ha nehéz alátámasztanod, az azt mutatja, hogy igazán te sem tudhatod, hogy igaz-e.
Amit én látok, az alapján a "jobbos" (szerintem azért félreértés lenne az u.n. "rechtspopulist" csoportot a teljes jobboldallal azonosítani) szereplők simán csinálták az ámokfutásukat, gond nélkül terjesztettek hajmeresztően hülye (és nyilvánvalóan hamis) állításokat, szóval még csak azt se lehet mondani, hogy ez olyan egyszerű tapasztalati tény, amit nehéz lenne nem észrevenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest