Hirdetés
Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic-ot zártam, a továbbiakban itt folytassátok: [link].
-
Kisbubus
csendes tag
Jaj gyerekek, csak nem gondoljátok komolyan, hogy majd több oldalt végigolvasok, hogy tudjam az elveket. Itt mindenki, aki nem új, az úgy kezdte hogy elolvasta az egész szabályzatot ? Szerintem inkább mondjátok azt hogy nem akartok, vagy nem tudtok segíteni. Ha csesztetni akartok, akkor köszönöm, elég volt.
-
Kisbubus
csendes tag
De, telepítéskor lehet németet választani, de ott csak az a rész német. A játékban a szöveg sajnos ugyanúgy angol. A haverom vette meg, tőle kaptam ezt a ''vendég'' kódot. De mivel nem tudok angolul, illetve halvány keveset, igy nagyon nehéz játszani vele. De németül tudok, és azt is tudom hogy németben kiadták német nyelven, neten olvastam. De a beszerzése úgy látszik túl bonyolult kis hazánkban.
-
regent
aktív tag
Figyelj Kisbubus, legközelebb az ilyen kérdéseket a wow topikjában teszed fel, értetted??!!
Leülhetsz.
Hagyjátok már békén szegény újoncot, kérdezett valamit, erre letolják többen is, elööremutató választ pedig még senkitööl sem kapott.
Azért megkérdezem, hogy telepítéskor nem lehet német nyelvet választani? A legtöbb program ismeri az angol/német/franciát legalább. -
Kisbubus
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudja-e valaki, hogy itt magyarországon lehet-e valahol kapni pc-s játékot, német nyelven ? Pontosan a World of warcraft német nyelvű változatáról lenne szó.
Köszi előre is a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 - XEON I 32GB I 256SSD I Nvidia Q2000 I 15,6" 4K I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest