Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismono
csendes tag
Én csak arra emlékszem amikor 2010-ben a kezemben fogtam egy kínai iphone koppintás telefont. Az OS rajta valami set-top-box OS-e volt módosítva, de kinézetre egy az egyben hozta, az iOS aktuális kinézetét. sebességben, funkcionalitásban, stabilitásban, éppen csak, hogy mimikálni tudta egy 'igazi' okostelefon képességeit. Aztán most meg ott járunk, hogy vivo x90 pro plus...
Lehet, hogy ez a VGA most egy 'kalap fos', DE! a kínaiaknál van a világ ritka földfém termelésének 90%-a, szinte kifogyhatatlan nem hivatalos állami támogatás és ők nem egy-két évnyi távlatban gondolkoznak...
Szóval ha ők belevágnak valamibe, akkor lehet, hogy nem egy-két- de 10 éven belül biztos, hogy vállálható terméket fognak tudni belőle csinálni. És a mobiltelefonok mellett az elektromos autókról még nem is beszéltem...Vagy egy harmadik példát említve, ott van a mediatek, ami a legalja chipeket gyártotta 10 éve még, most meg ott van, hogy versenyzik a qualcomm legerősebb snapdragonjaival az új generációjuk. (jó, tudom a mediatek az taiwan-i... mea culpa, de a lényegen nem változtat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Filmvilág
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- Linux Mint
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest