Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismono
csendes tag
Én csak arra emlékszem amikor 2010-ben a kezemben fogtam egy kínai iphone koppintás telefont. Az OS rajta valami set-top-box OS-e volt módosítva, de kinézetre egy az egyben hozta, az iOS aktuális kinézetét. sebességben, funkcionalitásban, stabilitásban, éppen csak, hogy mimikálni tudta egy 'igazi' okostelefon képességeit. Aztán most meg ott járunk, hogy vivo x90 pro plus...
Lehet, hogy ez a VGA most egy 'kalap fos', DE! a kínaiaknál van a világ ritka földfém termelésének 90%-a, szinte kifogyhatatlan nem hivatalos állami támogatás és ők nem egy-két évnyi távlatban gondolkoznak...
Szóval ha ők belevágnak valamibe, akkor lehet, hogy nem egy-két- de 10 éven belül biztos, hogy vállálható terméket fognak tudni belőle csinálni. És a mobiltelefonok mellett az elektromos autókról még nem is beszéltem...Vagy egy harmadik példát említve, ott van a mediatek, ami a legalja chipeket gyártotta 10 éve még, most meg ott van, hogy versenyzik a qualcomm legerősebb snapdragonjaival az új generációjuk. (jó, tudom a mediatek az taiwan-i... mea culpa, de a lényegen nem változtat)
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Akciókamerák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest