Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Teljesen a játékosok szolgálatában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismono
csendes tag
Én csak arra emlékszem amikor 2010-ben a kezemben fogtam egy kínai iphone koppintás telefont. Az OS rajta valami set-top-box OS-e volt módosítva, de kinézetre egy az egyben hozta, az iOS aktuális kinézetét. sebességben, funkcionalitásban, stabilitásban, éppen csak, hogy mimikálni tudta egy 'igazi' okostelefon képességeit. Aztán most meg ott járunk, hogy vivo x90 pro plus...
Lehet, hogy ez a VGA most egy 'kalap fos', DE! a kínaiaknál van a világ ritka földfém termelésének 90%-a, szinte kifogyhatatlan nem hivatalos állami támogatás és ők nem egy-két évnyi távlatban gondolkoznak...
Szóval ha ők belevágnak valamibe, akkor lehet, hogy nem egy-két- de 10 éven belül biztos, hogy vállálható terméket fognak tudni belőle csinálni. És a mobiltelefonok mellett az elektromos autókról még nem is beszéltem...Vagy egy harmadik példát említve, ott van a mediatek, ami a legalja chipeket gyártotta 10 éve még, most meg ott van, hogy versenyzik a qualcomm legerősebb snapdragonjaival az új generációjuk. (jó, tudom a mediatek az taiwan-i... mea culpa, de a lényegen nem változtat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Wise (ex-TransferWise)
- LEGO klub
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Videó stream letöltése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest