- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]NIMROD
senior tag
Nem idézgetek, mindenki megtalálja a magáét (nagyjából sorban) :
-a cikk éppen arról szól, hogy nincs keletje az 5G-nek.
-nem kell átesni a ló túlsó oldalára, azt mondtam, legyen elég, nem azt hogy áram helyett gázlámpákkal világítsunk.
-a dohányos is azt mondja a városban hogy "úgyis szmog van", de ettől még nem kéne rátenni +egy lapáttal.
-attól még hogy nem ég le egyből az arcunk mint Csernobilban Szitnyikové amikor megnézte a felnyílt reaktormagot, szépen lassan apránként összeadódik ez is (nem, ne kössetek bele, tudom hogy itt nem radioaktivitásról van szó)
-igen, az egész elektroszmognak, benne a rádió- mikro- stb sugárzásokkal rendkívül káros élettani hatásai vannak.
-nagyon örülök, hogy "CSAK" felmelegítene: KÖSZÖNÖM, DE INKÁBB MELEGÍTSÉK A ***** ***** ********.
-ugye senki sem szeretne ezen az úton eljutni a gammasugárzásig, mert hát az aztán micsoda adatmennyiséget tudna hordozni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest