- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
Sidorovich #88 üzenetére
Én informatikusként dolgozom, csak az elmúlt két hétben több helyen voltam munkaállomásokat karbantartani és telepíteni, mint ahány helyen te egész életedben dolgoztál a saját bevallásod szerint.
Az, hogy elkezded ugyanazt leírni, mint én, csak hosszabb verzióban (utasításkészlet) még nem tesz téged hozzáértővé. Mivel fogalmad nem volt arról, hogy az apple nem az arm dizájnját használja, ezért is hozakodtál elő vele először, most meg megpróbálod kimagyarázni a hülyeségedet, és elegánsan hallgatsz róla, hogy windowsos arm gépekbe az apple dizájnjai nem fognak bekerülni.
A hozzászólásomból alapvetően semmire nem sikerült reagálnod, azon kívül, hogy valahogy úgy próbálod félremagyarázni, hogy én raspit használok fő pécének.
Halihó! Jó reggelt, Raspberry PI-re HIVATALOS windows 10 is létezik ám! Gőzöd nincs arról, hogy miről beszélsz, ezekről a platformokról szól a cikk!
A pökhendi okoskodásodat, hogy ki mihez ért, meg nem ért, meg javaslom, hogy vidd máshova, csak nevetségessé teszed magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest