- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt tudom, párszor szívtam de nem rossz az arány így sem és simán venném őket továbbra is.
Egyik egy i9 7900x-nek hirdetett ES ami valójában egy korai Xeon volt ami ugyan működött hibátlanul és kezelt ECC REG ramokat is beleérve ECC rész is aktív volt de szorzózáras volt ez miatt alkalmatlan lett volna amire akartam használni a túl alacsony órajel miatt. 34eft volt, szerencsére el tudtam adni. Annyira jó volt hogy megtanuljak pár dolgot x299 platformról és a management engine-ról ami nem engedi húzni a xeont meg persze mikrokódokról és hogy ecc reg-et is támogat a platform asztali prociainak egy része.
A másik ES pedig egyáltalán nem működött mivel túl korai volt a ramvezérlő és csak nagyon alacsony órajelű ramokkal ment volna (x99-es DDR3 800-1066-ot kezelt csak), ezt is eladtam kis bukóval.De a több szerintem már százat közelítő ES procival nem volt gondom azaz a leírtak szerint működött. Ha nem így lenne akkor is olyan helyről veszem ahol visszakapom az árát. Bár eleve sok értékelésűtől veszek csak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest