Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videószerkesztés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
energy4ever
üzenetére
Na leeresztettem, szetkaptam mindent. Alaplapot atmostam fektisztitoval, majd 60fokon szaritottam 15percet. Gyari procihuto+cpu+lap+tap ugyan ugy semmi, megse mozdul egyik venti sem, egy ledse villan fel...

Szerintem nezek masik lapot, de ennel csak rosszabb lesz hozza( Asrock Z87E-ITX) -
energy4ever
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Sajnos nem vezetett javulasra az elemnek a csereje. 2,9-re volt merulve a gyari, vettem uj varta-t bele, de semmi.
Amugy ilyenkor ha osszezarom a zold+GND-t, akkor mi tortenhet?
Mikozbe radugom az alaplapra a 24-es csatit egy pillanatra felvillan a vga-n levo ket db led.
Vga, illetve ram nelkul se indul, ssd, cpu, tapon kivul mindent lehuztam rola.
-
energy4ever
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Majd pont az lesz amit irtal, csak egy kin szenvedes lesz bontani azt a nehez dogot!
Az az erdekes, hogy bekapcs gombra semmi sem reagal meg egy tized masodpercig sem, szo szerint semmi!
Meg eddig a vga-n 2 led villagitott, mar akkor is, mikor aram alatt volt, de meg nem volt bekapcsolva. Most meg azsem...
Remelem valami baromsag lesz, ami egyszeru, pl jo lenne ha tenyleg az a rohadt ellem.
Valamelyik nap olyat csinalt, hogy bekapcsolt, csak ugy a semmitol, majd leallt(bese bootolt), bekapcsoltam, bios mindent elfelejtett, visszairtam mindent, bekapcs, mukodott. Ez a magatol bekapcsolos, bios beallitast elfelejto elojel mire utalhat?

-
energy4ever
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Kiprobaltam masik tappal, ugyan az. Az az erdekes, hogy a vga-n van 2db feher led a tapcsatijanal, ha aram alat volt a gep eddig, az villagitott, most azse.
Megnyomom a bekapcsolo gombot, egyik ventise mozdul meg, nem villan fel semmi, tapventi is all, nem tortenik semmi. Bekapcs gombot lehuztam, 2pint osszezartam, ugyse semmi, szoval a bekapcs gomb is jo.Ez igy alaplap lesz szerintem, vagy vga.
A napokban leeresztem, kiszedem a vga-t, feldobom a gyari cpu hutot, megnezem ugyis.Az a szivatas, hogy itx lap 1150hez mar nem lesz, aprot vegigneztem semmi. Egyszeruen nem lesz masik lap ami nekem jo lenne.
Vagy nem 1150, vagy mashol van a cpu, igy nem lenne jo a viz ra, stb... -
energy4ever
addikt
Letezik, hogy egyik naprol a masikra ugy megdoglik a gep, hogy ha megnyomom a bekapcsolo gombot nem csinal semmit se?
Ha a tapon osszezarom a zoldet meg az egyik feketet, a tap beindul, szoval az elvileg jo, ramertem 12V, illetve 5V-t is tolja.
Kb egy 50Kg-os epitett vizes nagy dog geprol lenne szo, igy meg szervizbe se tudnam vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest