- Dell notebook topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz
jagofett #24821 üzenetére
Hali, elsőre azt mondanám, hogy kevés a tápod (hasonló hibát már láttam táp miatt is), de szerintem itt mindenki vga hibát fog mondani, főleg úgy hogy másik gépbe belerakva ugyanaz a hiba előjön. Talán még ha van kedved akkor ne a legfrissebb drivert rakd rá, hátha az segít.
Ha most visszarakod a régi kártyát HDMI-vel akkor azzal megint jó lesz gondolom? -
szallasi007
őstag
válasz
vagabor #24634 üzenetére
Ha tudod tárgytalan okoskodás de hanem, akkor:
Ha a laphoz nem adnak csipogót akkor a lapon vannak ledek, (zöld, piros - a proci hűtő csatlakozójának átellenes oldalán) vagy valami amin számok és betűk ugrándoznak. Elvileg a számok egy idő után beállnak mondjuk A0-ba, vagy led zölden világít folyamatosan ha jó a self test. Ha nem akkor meg meg kell nézni az alaplap leírásba mit jelent a szám/betű kombináció vagy led villogás.
-
szallasi007
őstag
válasz
somasz #24599 üzenetére
Hali,
vagy vinyó hiba, vagy egy szép malware-t kaptál el.
Működő másik gép kell hozzá:
a. Elmented a mostani 2 hibás fájlt egy akármilyen mappába, és win7 telepítőjén megkeresed azokat és felülírod a mostaniakat azzal
b. malware kergető, és ha fertőzött vagy az megoldja (valószínűleg törli majd ezt a két fájltWindows reinstall
-
szallasi007
őstag
válasz
Storms #24301 üzenetére
Egyiket se, múlt hónapban vettem 2 helyen 2 különböző Chieftec-et (2 nagykerből, 1 iponból) mindhárom foshulladék - kettő 400-as 1 pedig 650-es. A 400-asok nem kapcsolnak be ha olyan kedvük van, a 650-es meg SÍPOL - ez jött iponból, aholis közölték hogy ez gyárilag ilyen!
Mondtam nekik, hogy örülök de én nem sípolósra vágyom és néhány gépet már összeraktam sípmentes táppal, úgyhogy most ott van garanciás ügyintézésen.
-
szallasi007
őstag
Köszönöm a válaszokat, de azért ne bántsátok egymást. Kipróbálom akkor több táppal is illetve másik házzal is
-
szallasi007
őstag
Sziasztok,
abban az esetben mivel lehet gond, ha a gép bizonytalan időközönként (heti 1, kéthetente 1 vagy csak havonta egyszer) egyszerűen nem kapcsol be? Se sípolás, se kép, se vinyó pörgés - semmi.
Megoldásként táp kihúz, várás kicsit, táp vissza bekapcs és semmi vagy beindul. Aztán megint kihúz megint visszadug és vagy bekapcsol vagy nem. BIOS beállításait nem felejti el, szóval az elem elvileg jó az alaplapon. Viszont ha bekapcsol akkor a gépnek semmi baja.
A gép maga 3-4 éves X3-as proci sose volt húzva, 8 giga ram (2x2 normal kingston és 2x2 low profile-os) valami csoda gigabyte lap és egy passzív hűtős kb 1 hónapos nvidia kártya, lehet a memória a ludas?
A táp ha minden igaz Chieftec 400W-os, három hónapos garanciás. Ja és természetesen mindig akkor csinálja ezt amikor sürgősen be kéne kapcsolni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen PC / Ryzen 7 8700 / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 1TB Nvme
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 2080 S és DDR5 16gb RAM
- WORKSTATION - 3x RTX 2080 Ti / i9-10940X / 128gb RAM / egyedi EKWB vízhűtés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest