- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
bela85 #29740 üzenetére
Még mindig senkinek semmi javaslata, hozzászólása??
Segítség kellene.
vázolom szitut.Adott az ügyfél gépe.. megy, majd NO signal (esetleg szürke képernyő) és se kép se hang. Gép áram alatt marad, de se reset se semmi nem segít. Idővel már be se kapcsol. (tehát áramot jelzi, de még a BIos sem jön be). Új alaplap+Ram bepakol, a helyzet változatlan. Régi alaplapra más proci (típussal megegyező), láss csodát, bekapcsol a gép, megy. (igenám, de rövid ideig, majd ismét a hibajelenség) Ügyfél procija én gépembe szintén ugyanaz a szitu, se kép se hang. Ebből gondoltam proci hibára, de mégsem!
Csere után saját proci saját gépbe vissza, én gépem megy. Próbáltam ügyfél gépét, más táppal semmi. Memtest nem jelez hibát, HD sentinel nem jelez hibát.Valakinek valami ötlet, javaslat?
Annyit csináltam még közbe, hogy gépből kiszedtem mindent és simán az asztalon gépház nélkül kötöttem össze. Működött szépen, 2-3 órán át teszteltem. Majd betettem egy másik gépházban, gyanítván hogy a gépház zárlatos.
Másik gépházba működött 20 percig kb aztán képernyő sötét (no signal) billentyű,egér lefagyott. Hiába nyomtam Reset-et, hallani hogy valamit csinál, de se a billentyűzet, se a monitor nem reagált. Bekapcsológomb hosszan nyom.->kikapcs-majd bekapcs és ismét megy a gép. -
bela85
aktív tag
válasz
bela85 #29729 üzenetére
Senki nem tud erre valami javaslatot?
Annyit csináltam még közbe, hogy gépből kiszedtem mindent és simán az asztalon gépház nélkül kötöttem össze. Működött szépen, 2-3 órán át teszteltem. Majd betettem egy másik gépházban, gyanítván hogy a gépház zárlatos.
Másik gépházba működött 20 percig kb aztán képernyő sötét (no signal) billentyű,egér lefagyott. Hiába nyomtam Reset-et, hallani hogy valamit csinál, de se a billentyűzet, se a monitor nem reagált. Bekapcsológomb hosszan nyom.->kikapcs-majd bekapcs és ismét megy a gép.Légyszi segítsetek, már ötletem sincs mit lehetne próbálni.
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kellene.
vázolom szitut.
Adott az ügyfél gépe.. megy, majd NO signal (esetleg szürke képernyő) és se kép se hang. Gép áram alatt marad, de se reset se semmi nem segít. Idővel már be se kapcsol. (tehát áramot jelzi, de még a BIos sem jön be). Új alaplap+Ram bepakol, a helyzet változatlan. Régi alaplapra más proci (típussal megegyező), láss csodát, bekapcsol a gép, megy. (igenám, de rövid ideig, majd ismét a hibajelenség) Ügyfél procija én gépembe szintén ugyanaz a szitu, se kép se hang. Ebből gondoltam proci hibára, de mégsem!
Csere után saját proci saját gépbe vissza, én gépem megy. Próbáltam ügyfél gépét, más táppal semmi. Memtest nem jelez hibát, HD sentinel nem jelez hibát.Valakinek valami ötlet, javaslat?
Köszönöm előre is!
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Újabb segítség kérésem lenne..
Vadi új gép.. Core I3-ommal..
Feltelepítettem lemezről a windowst.. de mind hiába.. mivel mikor már winyóról kéne bootolnia.. nem bootol..
Bios logot mutatja, majd újraindul.. pedig érzékeli winyót..
Valakinek valami ötlete? -
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Ilyennel találkozott már valaki és ha igen tudna rá valami megoldást, hogy mi a hiba?
Gép áramba bedug.. Power Gomb megnyom.. Power Led felvillan.. majd elalszik.. hallani is mintha indulna a gép..de aztán nem indul.. kis idő múlva nem nyúlok hozzá.. megint Led felvillan.. mintha indulna.. de megint nem indul.
TÁP csere megtörtént.. sajnos a helyzet változatlan.. Lehúztam dvd írót, winyót.. és a helyzet változatlan.. Alaplapra gyanakszom..Esetleg valakinek valami ötlete? (vagy hogy lehetne kimérni..)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen PC / Ryzen 7 8700 / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 1TB Nvme
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 2080 S és DDR5 16gb RAM
- WORKSTATION - 3x RTX 2080 Ti / i9-10940X / 128gb RAM / egyedi EKWB vízhűtés
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest