Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz --HARDCORE-- #48475 üzenetére
Miért? Csalók? Vagy lemaradtam valamiről? Mert már vagy a 4. lapot fogyasztom tőlük zéró gonddal....
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz krypton5464 #36312 üzenetére
Az a táp nem ajánlott darab, azt biztosan cserélném.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
Hát ennél többet már így távolról nem lehet mondani. Ha van a közelben egy számtech bolt vidd el oda, szokott lenni nekik digitális tápteszter, rádugja és rögtön látja, hogy van-e gond vele.
-
Ispy
veterán
Hdd-t, odd-t húzd le, ha nem kapcsol be, akkor amit Vakegérke is javasolt, megnézed a manualban melyik a power pinje (2 darab) és egy csavarhúzóval rövidre zárod, erre indulnia kell. Ha nem, akkor még esetleg a tápon megnézed a bekapcsoló gombot, hogy on-ba van-e állítva Vagy egy párszor ki-be, hátha kontakt hibás. Kábel rendesen a helyén van? Konnektorban van power? Ha egyik sem jön be, akkor a táp lesz az.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz Formaster #34551 üzenetére
Akkor VGA ki, memória ki (ha több modul is van, akkor 1 marad, majd slot cserével próba). Ha minden le van húzva, csak lap+integrált VGA+memória és nem indul, akkor én tápot, vagy lapot mondanék, mondjuk a HDD hiba utalhat tápellátás hibára is, lehet az nyírta ki a vinyót, most meg megadta magát.
Jó lenne tudni a táp típusát, életkorát....
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Van egy samu micro sd kártyám, amit próbáltam leformázni, de az istennek nem megy. Egy win volt rá felhackelve ideglenesen. Winből nem tudom formázni, lemezkezelőből nem tudom a partíciókat törölni. Próbáltam már minitool partiotion wizardot is, de azzal sem ment. Azaz kiírta, hogy megcsinálta, de mégsem. Mi franc lehet ez? Az SD kártya adapter nincsen lockra állítva.
-
-
Ispy
veterán
Az mitől lehet, hogy a házon lévő zöld jackbe, ha bedugom a fülest teljesen, akkor csak az egyik fele szól, ha egy kicsit kijjebb húzom, akkor meg jó
-
Ispy
veterán
Köszi, figyelek erre (egyébként ki számít szakembernek? Raktam már össze jó pár gépet). Iponba szól a gari, remélem nem lesz vele gond, éppen elég, hogy még ez miatt is rohangálhatók.
(#20023) Bojkaaa211
Próbáltam, nem csinált semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
A 4-es segédtápot rádugtam, igazából minden kábel a helyén van, de nem ad ki semmilyen hangot a gép, ventik nem mozdulnak.
A háznak van egy 2pines POWER SW feliratú kábele, a lapnak megy egy Power BTN és GND pinje.
-
Ispy
veterán
Sziasztok!
Vettem egy gépet, ami összerakás után nem csinál semmit a bekapcsoló gombra.
A konfig:
Ház: CHIEFTEC FI-02BC 200W
Alaplap: ASROCK H61MV-ITX
CPU: INTEL Celeron G1610 2.60GHz 1155 BOXA tápról az alaplapra rádugtam a ATX kábelt, és a bekapcsológomb fehér/kék kábelt is rádugtam a helyére (a kék a föld, ha jól tudom).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- AM4 Gamer Build
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest