Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sly00007
csendes tag
Vettem powerbank-ot, mert más megoldást nem találtam. Működött is utazáskor, csak megijesztett a telóm az utóbbi időben, hogy reggel 6-tól este 9-ig 15% körülre fogyott, féltem, hogy cserbenhagy az aksi, és nem akartam mindenhova powerbankot cipelni. De én is újrapakoltam a telót, és azóta 45%-on marad, szóval talán rendbe leszek. Amúgy találtam netshopban aksit, csak közel 30 dollár, és nincs paypal fizetés. Igazából azon gondolkodok, hogy ha 30-hoz képest ha 130-ért kapok egy új telefont meg sem éri aksit venni.
Próbáltam ilyen aksi kímélő appokat feltenni, de nem értek semmit. inkább csak azok is merítették az aksit.
Viszont egy dolog ami nekem jól jött: ha gyakran felvillan a telód alvásból. wakelock detector appal ki lehet szűrni melyik app a ludas, és azt le kell tiltani. nekem sokat segített... -
sly00007
csendes tag
Hát Páromnak van 1gb-os N6 és nekem egy 5,7" N3-as Neken telefon. Szóval tapasztalat van nekünk is. Természetesen igaz, hogy van amikor kicsit akad a cucc, főleg ha sok aktív alkalmazás fut a háttérben, lancher, sidebar élő háttér iconpack stb. De megjegyzem nekem nem tűnt zavarónak az a kicsi akadás. (pont a héten volt hogy érezhetően lassult közel 1 év használat után, dobtunk egy alapbeállítás visszát, progik újra fel, és megint akadás nélkül fut, szóval néha egy takarítás ráfér) Viszont a N6 esetében a fullHD kijező odab..sz. Gyönyörű a képe, és nagy a betekintési szög. Természetesen ezek Kínai telefonok, nem árt ezt sem fejben tartani, nemrég volt egy új samsung a kezemben, 45000 antutuval, az nem akadt viszont előfizetés mellett volt 120k Ft. Ez meg 40 alatt függetlenül. Szerintem ár érték arányban ideális az N6, Az a dodge amit írtál meg a kijelző felbontás miatt nem venném meg. Persze, hogy rossz tapasztalatot is írjak az N6-ot elsőre vissza kellett küldeni, mert a proximity szenzora nem működött. 2 hónapig utazgatott, de kicserélték. Szóval nem az a top minőség, de nem kerül 120k Ft-ba+előfizetésbe, és mégis olyan mint a csúcskategóriás gépek ránézésre. (Mikor az N3-amhoz tokot kerestem szinte minden árus megnézte, kipróbálta, és nem akarta elhinni, hogy 35-ezerért beszerezhető, olyan szépen és jól működött. Azóta is gond nélkül gyűröm, csak csereaksit nem tudok hozzá szerezni utazásokhoz.)
-
sly00007
csendes tag
Hi all!
Csak szeretném megköszönni a GPS infókat, sokat javult a telefonom. De ha már írok: Neken N3 nincs valakinek? Nekem az van és egy csere aksit hajkurásznék bele. Ha valaki tudna segíteni, megbízható hely és paypal fizetéssel kéne valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- BestBuy topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest