Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killk
csendes tag
Sikerült megoldanom! Aki hasonló problémákba ütközött, ezt a romot tegye fel és megoldja a problémát:
http://www.needrom.com/download/neken-n6-mt6589t/
(Kizárólag 2/32-es verziónál)Találtam működő MIUI-t is: http://www.needrom.com/download/neken-n6-miui/
(Az első link, update nélküli)
Ugyan multilang, de angol marad szinte minden magyar nyelvre váltva is!Lassan egy hetes használat után megosztanám a tapasztalatom a telefonnal kapcsolatban:
Teszteltem az alap, gyári ROM-mal és több custom ROM-mal is (köztük MIUI). Véleményem szerint a neken-nél be voltak szívva, amikor egy ilyen vas fölé FullHD kijelzőt tettek, hisz akár hogy is tagadjuk, kevés! Vannak akadások a gyári szoftverben is (pl.: a programok előzményei bezárásakor rendszeresen akadozik az animáció) Akik már használják a telefont tudják miről beszélek. Nekem a 2/32es MTK6589t verzió van, nem tudom a nyolc magossal mi a helyzet de szerintem kritikán aluli a teljesítmény. MIUI alatt oly annyira kevés a vas, hogy egy-két helyen szinte használhatatlanul akad az egész. Én csalódtam, nem ezt vártam, ennyi pénzért lett volna jobb választás és ezt biztosra mondom mert már fordult meg a kezemben jó pár Kínai teló.
Az antutu szépen tükrözi a teljesítmény, a másik jelenleg tesztelés alatt álló telóm (Doogee dg310) többet kapott és érezhetően gördülékenyebben kezel mindent, pedig közel nem azonos kategória a két telefon!Nem akarok senkit lebeszélni róla, a telefon alapvetően jónak mondható, de az én elvárásaimnak nem felelt meg!
Eladó sorba kerül, nem ő az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- BestBuy topik
- BestBuy ruhás topik
- Ukrajnai háború
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest