Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreec0
csendes tag
válasz
benceman00 #48 üzenetére
-
Dreec0
csendes tag
Hali
Aki pandawillről rendelt és paypal-lal fizetett annak hogy működött a dolog? Nekem van fent paypal-on pénzem de amikor fizetném ki a telót azt kéri hogy adjam meg a bankkártya adataimat. Akkor most a kártyámról venné le a pénzt vagy hoogy működik ez?
Előre is köszi a válaszokat. -
TTTotya
senior tag
Szeretném megkérdezni a többi neken felhasználót, hogy a ti kijelzőtökön is látszanak ilyen pöttyök... Kb egy pixel méretűek és szabályos rácsot alkotnak, szerintem ezek érzékelik az ujjak pozíciójàt...Nem kell túl közelről nézni, hogy észrevehetőek legyenek...! Ez normális, vagy gyári hiba? Az Lg 4x hd-n csak kikapcsolt kijelzőnél lehetett észrevenni a Neken n6 pro-n viszont simán kiszurható bekapcsolt kijelzőnél is....
-
TTTotya
senior tag
Sziasztok! Végre megérkezett a várva várt neken n6 pro-m. Egyenlőre nagyon tetszik. Úgy néz ki minden működik rajta,bár a gps-t csak programmal próbáltam ki navigációval nem. Elég gyorsan talált holdat elsőre is. Az APN-t be kellett állítani a mobilnethez. Nekem kicsit jobban melegszik mint vártam.... Kb mint mikor az LG 4x hd-t kihajtom, pedig az Tegra3 as és nagyon melegszik, de ez is csak akkor ha teszteket csinálok vele. Meg hát a 8 mag csak termel egy kis hőt....
-
Whitelion
csendes tag
válasz
benceman00 #39 üzenetére
Szia!
Azt, hogy tengeren túlra szállítva, cél ország Magyarország. Ennyit.
De már kezdek aggódni....Köszi!
-
Whitelion
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Neken N6 telót a Pandavill-ről. Érdeklődnék, hogy kb. mikor érkezik meg, mert a nyomkövető szerint már május 13.-án postázták, de mai napig nem érkezett még meg.
Köszi a választ!Have a nice day!
-
psq
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hol kaphatok idehaza a telóhoz megfelelő tokot? Vagy esetleg mely telefonokkal egyezik nagyjából. A hozzá kapott kék nem igazán lopta be magát a szívembe.
-
Dreec0
csendes tag
válasz
benceman00 #33 üzenetére
Először én is azt néztem de csak $200-ért találtam, annyit meg most nem szánnék telefonra
Egyébként neked az aksi hogy bírja? én kicsit kevésnek tartom a 2000mAh-t -
benceman00
tag
Szia
Nekem kb fél éve van meg a telefon semmi baja nem volt még(egyedül a wifi nem akart ip-t lekérni egyszer factory reset egyből megoldotta a problémát). 2gbos változat pandán 155$ én azt választanám inkább. Szerintem best buy telefonKétszer rendeltem pandáról eddig mindig megúsztam a vámot.
-
Dreec0
csendes tag
Sziasztok!
a kommentekből kiindulva nem rossz kis telefon ez
akinek régebben megvan tudna írni egy pár tapasztalatot a hosszútávú működéséről?
pandawill-en találtam egy ilyet: Neken N6 Smartphone Android 4.2 MTK6589T Quad Core 5.0 Inch IPS FHD Screen 1GB 16GB $140-ért akkor gondolom az megéri
még a pandawill-el kapcsolatban aki onnan rendelt, kell efelett még valamit fizetnem? vám meg hasonlókra gondolok
Előre is köszi a váalszokat. -
Wirtuoz
újonc
válasz
Bubbamester #29 üzenetére
köszi,ezzel úgy néz ki működik.
-
Wirtuoz
újonc
válasz
Bubbamester #29 üzenetére
Szia!
Sajnos a face-fioknál se és a telefonkönyvben sincs semmi a facebook fiókba csak hogy be vagyok jelentkezve a fiókomba
-
Wirtuoz
újonc
Sziasztok!
Ma vásároltam egy Neken N6-ot tetszik meg jónak is találom eddig, csak egy a kis hibám vele hogy a facebook nem szinkronizál a telefonkönyvvel és az így megszokott telefonkönyvem képek nélkül marad!!!
Valaki ha tud erre gyógyírt kérem írjon gyorsan
Előre is köszi a segítséget -
-
pallstar
csendes tag
Sziasztok!
A napokban rendeltem egy Neken N6-ot a pandawillről. Igazából nem tudom használni, adatszolgáltatás megy, de telefon beszédrésze nem. Telenoros előfizetésem van.
Mobileuncle MTK Tools szerint még nincs rootolva. Gondolom rootolni kellene, amihez viszont egyáltalán nem értek és nem szeretném elrontani sem. Recoveryt elő tudom hívni, de hogy mit telepítsek rá azt már nem.
Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni. -
Typeter
csendes tag
Esetleg akit érdekel CWM recovery:
http://www.needrom.com/mobile/neken-n6-cwm-recovery/ -
luckyman
aktív tag
válasz
Bubbamester #21 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ.
De félreértetted a kérdésemet, vagy pontatlanul fogalmaztam. Az érzékenységet a sérülésekre, karcokra értettem, hogy mivel nem gorilla glass, mennyire érzékeny ezekre. Sajnos én nem tudok vigyázni a telefonokra, a fóliát meg nem szeretem, így ez lesz a gyenge pont számomra.
Kösz még1x -
Bubbamester
csendes tag
-
benceman00
tag
Szia.
Ennyiért ja, nagyon megériHát attól függ mire akarod használni, ha kőkeményen játszani akarsz akkor fhd-hoz jobb a 8mag. (real racing nálam szaggatott de az ilyen hülye gyerek játékok teljesen jól mennek pl.: temple run) Normál használatnál semmi szaggatás nincs (internet,gps,facebook stb.) gyors nagyon. Én is pandától rendeltem és kaptam hozzá 2 fóliát, 1 mattot és egy simát.
-
luckyman
aktív tag
Sziasztok.
Pandán most 154$ a 2Gb/32Gb-os, négymagos, fhd ips kijelzős. Megéri? Tényleg jó teló? Négy mag elegendő a fhd-hoz, nem szaggat lépten-nyomon? Kijelző nem gorilla, nagyon érzékeny?
Köszi -
benceman00
tag
válasz
Bubbamester #17 üzenetére
Jaja fogok.
Wifi dhcp probléma megoldva, factory reset segített
-
Bubbamester
csendes tag
válasz
benceman00 #16 üzenetére
Előtte csinálj nandroid backupot a recovery-ben. Vész esetén jól jöhet...
-
benceman00
tag
válasz
Bubbamester #15 üzenetére
Elég jól néz ki
Én is felrakom
-
Bubbamester
csendes tag
válasz
Bubbamester #14 üzenetére
-
Bubbamester
csendes tag
Nekem maradt a gyári rom, de feltuningoltam Xpose + Gravity box segítségével. Most tudja az összes funkciót amit a CM vagy a custom romok. A recovery csak a gyári rom mentése miatt kellett. Ha valami rosszul sikerülne az átszabás során, legyen hova visszatérni. Meg vagyok elégedve az eredménnyel. Ez a Gravity box egy nagyszerű program.
-
Grbwsky
csendes tag
válasz
Bubbamester #9 üzenetére
Sajnos nem lát semmit, ezért is szeretném a ROM -ot.
A MIUI ROM -ok milyenek? Van már tapasztalat? -
Bubbamester
csendes tag
Ez alapján megcsináltam a recovery-t:
http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-CWM-For-All-MTK-Easy-Magic-CWM-MT6575-MT6515-MT6577-MT6517-MT6589-MT6582-MT6592?highlight=neken
-
Bubbamester
csendes tag
Az én gondom az, hogy nem tudom külön szabályozni a csengőhang és a figyelmeztető üzenetek hangerejét.
Van a Google Play-en alkalmazás a hangkimenetek szétválasztására, ( Ringer & Notification Unlink )de sajnos MTK processzort nem támogat. Van néhány hangerő szabályozó program ami látszólag külön szabályozza a hangerőt a csengőhangnál és a figyelmeztetőknél, de csak látszólag működik, igazából nem. Ha azt akarom hogy ne legyenek figyelmeztető hangok, a csengőhangot is le kell némítanom. -
Bubbamester
csendes tag
válasz
benceman00 #7 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond, statikus és dinamikus ip-vel is felcsatlakozik.
-
Bubbamester
csendes tag
"GPS Test" nevű alkalmazás mutatja a műholdakat nullás SNR értékkel?
A rom csere sorrendje: root, cwm recovery telepítése, ROM telepítése. De amíg nincs normális ROM, szerintem felesleges megcsinálni. A needrom oldalon lévők közül mindegyikben sántít valami. Vagy a proxy szenzor, vagy az elfordulás érzékelő nem jó, vagy nincs benne magyar nyelv.
Kicsit furcsa, hogy egy ennyire jó telefonnak ennyire kicsi a támogatottsága. -
Grbwsky
csendes tag
válasz
benceman00 #7 üzenetére
Sajnos nem megy így sem a GPS.
Találtam, ellenben, ROM frissítéshez infót, de nem tudom hogyan kell megcsinálni.
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12415&highlight=neken -
benceman00
tag
Igen, az EPO nekem is sokat segített azóta tökéletes a gps.
Nekem olyan problémám van, hogy a wifin a dhcp nem akar menni, nem csatlakozik fel a routerre csak ha statikus ip-t állítok a telefonon, megáll az "ip cím lekérése" pontnál. Mondjuk ez nem maga a telefon baja hanem android hiba főleg samsungoknál szokott elő jönni. Tudtok rá megoldást?
-
Grbwsky
csendes tag
Az alábbi két típust vettem saját használatra az egyik kínai oldalon:
Neken N6 Pro Smartphone MTK6592 2GB 16GB 5.0 Inch FHD Screen Android 4.2 OTG
Neken N6 Smartphone Android 4.2 MTK6589T Quad Core 5.0 Inch IPS FHD Screen 1GB 16GB
Sajnálatos módon a GPS -t nem sikerül egyik típusban sem beizzítani.
Van valakinek tapasztalata a témában? Esetleg ROM -ot hol tudok szerezni hozzá, ill. hogyan kell a cserét megcsinálni?Köszönöm!
-
Bubbamester
csendes tag
-
Typeter
csendes tag
válasz
benceman00 #1 üzenetére
Szia!
Nekem is N6 van. Esetleg nem tudod, hogy a 2GB+32GB-os verzió milyen néven fut. Valamelyik külföldi fórumban olvastam, hogy Neken NX Ultimate. Igaz lehet ez?
ROM-okat itt lehet találni:
http://www.needrom.com/phone-roms/neken/ -
benceman00
tag
Sziasztok
Nemrég tulajdonosa lettem egy Neken N6-os telefonnak. Sehol nem találtam hozzá jó magyar fórumot, szóval innen az ötlet, hátha alakul valami kis Nekenes közösség.
Ide jöhet bármi féle tapasztalat, ROM,root etc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- Last Epoch
- Házimozi belépő szinten
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest