Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SylarHUN

senior tag

válasz odébbb #3967 üzenetére

Nem emlékszem arra, hogy bármikor is elakartam volna adni az accomat.
    Szerintem nagyon összekeversz valakivel.

A családi történetet azért írtam le (voltam ilyen kedves és csak a te kedvedért tettem) mert megakartam előzni azt a támadásod "mert te gazdag vagy és megteheted".

És még annyit, én bizony az első béta teszt óta játszom ezt a játékot. Azóta töretlenül, nagy szeretettel és kedvel.

Ui:
    Akkor is fogok rá költeni, ha neked ez nem is tetszik. :R

Részemről lezárva.

• callmeakos

veterán

válasz odébbb #3967 üzenetére

Kedves odébb!
    Legyél kedves visszavenni az arcodból. Senki az ég világon nem mondta, hogy költeni kell a pénzt a játékra. Sőt.
    Minősíthetetlen az, ahogy kezeled azokat (jelen esetben SylarHUNt) akik pénzt költenek a játékra. Tudtommal te voltál az, aki itt nyavajgott hogy elkúrtad az egyik profilodat mert R8at vettél. Hát tudd meg hogy a T3as szekcióban ugyan vannak autók, de azok közül a használható az a 959 és az M3. És hidd el azt, hogy az M3ra összegyűjteni az 1.200.000$ plusz még a partokat ami további 100.000$ nagyon nehéz, még lvl50 közelében is (tapasztalat). Valóban ingyenes a játék ezt senki nem vitatja, de azonban különleges extra autókat kizárólag boostért veheted meg. Ha akarod azoket meg kell venni, ha nem így jártál. Nem vagy itt túl régóta, és nem vagy olyan helyzetben hogy itt másokat savazzál csak azért mert költenek a játékra.
    Úgyhogy ha megoldható vegyél vissza egy kicsit.
    Köszönöm!

jah és ha javasolhatom vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt. rádférne....

Új hozzászólás Aktív témák