- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Nem emlékszem arra, hogy bármikor is elakartam volna adni az accomat.
Szerintem nagyon összekeversz valakivel.A családi történetet azért írtam le (voltam ilyen kedves és csak a te kedvedért tettem) mert megakartam előzni azt a támadásod "mert te gazdag vagy és megteheted".
És még annyit, én bizony az első béta teszt óta játszom ezt a játékot. Azóta töretlenül, nagy szeretettel és kedvel.
Ui:
Akkor is fogok rá költeni, ha neked ez nem is tetszik.Részemről lezárva.
-
callmeakos
veterán
Kedves odébb!
Legyél kedves visszavenni az arcodból. Senki az ég világon nem mondta, hogy költeni kell a pénzt a játékra. Sőt.
Minősíthetetlen az, ahogy kezeled azokat (jelen esetben SylarHUNt) akik pénzt költenek a játékra. Tudtommal te voltál az, aki itt nyavajgott hogy elkúrtad az egyik profilodat mert R8at vettél. Hát tudd meg hogy a T3as szekcióban ugyan vannak autók, de azok közül a használható az a 959 és az M3. És hidd el azt, hogy az M3ra összegyűjteni az 1.200.000$ plusz még a partokat ami további 100.000$ nagyon nehéz, még lvl50 közelében is (tapasztalat). Valóban ingyenes a játék ezt senki nem vitatja, de azonban különleges extra autókat kizárólag boostért veheted meg. Ha akarod azoket meg kell venni, ha nem így jártál. Nem vagy itt túl régóta, és nem vagy olyan helyzetben hogy itt másokat savazzál csak azért mert költenek a játékra.
Úgyhogy ha megoldható vegyél vissza egy kicsit.
Köszönöm!jah és ha javasolhatom vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt. rádférne....
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest