Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
sunny84
üzenetére
Hey, neztem a ranglistat, igen, sokszor lattalak is elokelo helyen, szep teljesitmeny. Mindig mondtam, hogy azert erdemes figyelni, es maximumig nyomni az idoeredmenyt, hogy biztosak legyunk benne, hogy jol mentunk, gyorsan mentunk. Te latsz engem , en latlak teged a ranglistan es maris tudhatjuk, hogy igen, itt most jol mentunk es kb rendben van az idoeredmeny. Erre minimum jo a ranglista, de ezt mar dumaltuk tobbszor. Lehet mutogatni is az eredmenyeket, de mo dom, magunk megnyugtatasara, hogy szep eredmenyt ertunk el, hogy kihoztuk magunkbol a legtobbet, erre jo biztosan. Egy kis szemelyes: en tudom, te hogyan jatszol, motorhazteto nezetbol es egerrel nitrozva , es igy mindig racsodalkozom, mekkora teljesitmeny egy-egy futamod. Mindig megnezem, hol vagy hozzam kepest, amikor mclarent nezek.
A hangon kivul mas extra nincs az autoban, most mobilrol nem neznem meg, hogy a "Micsu" eclipse is kulon van-e vagy a szirenazos rendorok hogy mukodnek... Rohejes egyebkent, de engem sem erint kulonosebben.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gaming notebook topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest