-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
-Rolika- #13306 üzenetére
Én már nem szedegetem a gyémántokat, szerintem felesleges időtöltés. Az idő alatt inkább lenyomok pár sprint vagy drag race-t, és tuti ott is kapok legalább egy olyan cuccot, ami annyit, vagy többet ér, mint a nyamvadt gyémántszedésből ami leesik. Meg most is volt olyan, hogy három versenyt megnyertem zsinórban, és mind a három végén 20ezer IGC volt az arany kártyában.
Mikor rakják be ezeket a verdákat? És melyiket érné meg megvenni? Mire elérem a lvl40-et, és lesz plusz egy garázshelyem, addigra meglesz a kellő IGC is, gondolom én, most lvl36 vége felé vagyok, és 1milla IGC-m van.
Ezek a kocsik olyan 1 és 1.4 milkó között lesznek talán... -
Desmond74
tag
válasz
-Rolika- #13306 üzenetére
Mi a túrót kínlódtok? Már van "bot" progi, simán játszol, miközben síelsz az osztrákoknál..., ez a hulladék nem is ér többet.
Többit privátban....
Az üzletpolitikájuk az: hogy ha nincs elég bevétel az ötödik nyaralóra, akkor nem dob a játék jobb alkatrészeket..., nesze neked ingyenes autóverseny...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest