-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tayuya
csendes tag
válasz
vakond5 #11069 üzenetére
"Játék kezdete óta tartogattam az ingyenes Boost-ot, meg csináltam is magamnak egy pár ezret, aztán kártyáztam "
1. 2012-07-26 17:36-kor kezdted a játékot, még két hónapja sem játszol.
2. Ha tényleg vettél pár ezer boostot, miért csak ingyenes autóid vannak?
3 .Különben meg pár ezer boostért, meg azért a kevésért amit eddig kaptunk, nem tudtál volna ennyi autót feltuningolni. Tapasztalatból mondom!
4. Treasure Hunter Hack szagot érzek. Bár inkább ne legyen igazam!"1: mi értelme lenne single-ben bármiféle hack-nek is nem is láttam még ilyet, 2: szerintetek pont ennyi, meg ilyen autóval fogom kockára tenni az accountomat valami hack-eléssel..."
1. Gondolom multiban nem mersz csalni. (vagy csak nem olyan látványosan) Vagy csak próbálgatod a hack-et.
2. Ha jól látom, az összes autód kapható volt ingyen, vagy IGC-ért. (bár a Boxter Spyder 2012-07-26 előtt volt ingyenes 1 napig, így valószínűleg azt az egyet vetted boostért.)A versenystatisztikáidnak sem így kellene kinéznie, ha ekkora spíler lennél.
De ne legyen igazam!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest