-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #10929 üzenetére
Estét !
Igyvan , teszteltem , elattam a benne lévő cuccot , nem lett c osztály , ekkor döntöttem ugy , hogy nem az invertojos partokat , hanem a store (bóti) cucc mennyen bele , és ezzel sem tettem semmit maratt b osztályba .....
Minden jó - nagy -kicsi -gyenge part kipróbáltam és ha kessbe mondanám az összeget 500. lenne a vége , ki is akadtam , ennnyit a tudásomról , igazi teszt bajnok vagyok ...
Megtettem ezzzel a camaro ZL1-el mindent , bele- kipakol = rakat kaki , lettt a tesztelésem
Meguntam , 5 ember véleménye után megvettem a harisnyát = Nissan 200SX S14 - 200 ezerért ... valamikor 1500 boost vót... "D"gyárilag , addig ügyködtem , mig "C" lett ,
Megvan a c osztály , de ha egyet ugrik az overáll akkor átesek a lovon ...kihegyeztem esztet is , HAJRÁ !!!
Noxvill , és aki nagyon segitett külön köszönöm , és a véleményeteket nagyon köszi ..
pá ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest