- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14726 üzenetére
Majd jön a következő.
-
tupacamaru
veterán
Én meg azt amikor nagyon ügyes akar lenni. Doveren a cél előtti egyenesben mind a ketten Nitro-val megyünk, ott vagyok mögötte pár méterrel, de simán beért volna elsőnek. De nem ő meg akarja mutatni hogy milyen karaj csávó és a cél előtt farol egyet, csak az volt a baj hogy amikor megállt akkor még volt pár méter a célig, így simán nyertem. Azért csúnyán kiröhögtem az ostobát.
Azért ért tegnap meglepetés is, leelőzött egy Lancia Nitro nélkül és nem is tudtam utol érni.
Hiába van még mit tanulnom.
Tegnap még sikerült nyerni pár Drag-ot is a Porsche-val, bár kettesbe nem tudom elváltani a zöldben olyan gyorsan ugrik a mutató.Azért sikerült egy Carrera GT ellen egy jó időt futni.
A sima utcaival nyomom de valamiből kellene építeni egy Drag-os verdát is, csak nem tudom hogy miből.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #14646 üzenetére
A másik, az ilyen minek él egyáltalán? De legalább az kiderült hogy a Jugger-ről lepattan a kis majomja. Az utolsó kanyar élőtt kellett volna elnyomni még egyet hátha veszít, de én a kanyar után akartam benyomni.
-
tupacamaru
veterán
A nap történései. Nyomom a köröket, mert gyűjtöm a nitrot meg juggert a versenyekre. Ezért a legritkábban nyomom el őket. A birka speedhack-es majom megy előttem, de azért ott voltam a nyakán. A második kör végén nagy ügyesen befarol a célba hogy ő milyen nagy király csávó. Azt nem vette észre a marhája hogy valaki rányomott egy plusz kört.
Az utolsó körben már nem is tudott utolérni, pedig már nitrot is nyomott a gyökér. Ez volt a kis majom:
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #14619 üzenetére
Több bömös van ami lenyom mint murci.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #14615 üzenetére
Ha ügyes vagy akkor szerintem nem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #14613 üzenetére
Az OP-s BMW M3 GTS, ami IGC-s volt, az lenyom simán ha jól fel van tuningolva.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #14607 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
Három nap alatt 40 A-Class win vagy 100 futamból, meglesz ez egyszer majd.
Nyomom a Juggert meg a Nitrot neki amíg van.
-
tupacamaru
veterán
Már van 18 BUGATTI VEYRON az Apex-en.
-
tupacamaru
veterán
Valami történt?
Töltött le egy kis frissítést a játék, nem sokat csak 4-5 MB körülit. Nyomtam pár Drag-ot és a speedhack-es majom ugyan beért a célba de nem adta meg neki. Ezt eljátszotta vele egy csomószor.
[link]
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #14527 üzenetére
Szerintem azzal is, legalábbis nekem elérhetetlen.
-
tupacamaru
veterán
Kár hogy nem lehet összevonni két azonos emil címre regizett fiókot, áthoznám az Apex-re a másikat akkor.
-
tupacamaru
veterán
Ha visszabutítom a 911 GT3 RS-t A-osztályba akkor az gondolom nagyjából versenyképes lesz ott?
-
tupacamaru
veterán
válasz
szakalistvan #14421 üzenetére
Ezt hozta az új achi rendszer, a csalók jól járnak, a tisztességes játékosok meg szopjanak.
-
tupacamaru
veterán
válasz
kutyuska007 #14362 üzenetére
Most írták itt nemrég hogy az utolsó kapja meg az összes nyereményt, gondolom ez valami bug lehet.
-
tupacamaru
veterán
Mit élvez az a gyökér aki beáll a keskeny részekre és megpróbálja feltartani a versenyzőket?
-
tupacamaru
veterán
Regeltem az Apex szeróra is. Mentem pár versenyt a Sirocco-val és áthozta a Soost-omat is. Így itt megvettem az akciós Porsche rendőr autót. Hát nagyon megy, a Carrera S egy kicsit lomhán kezd el fordulni a kanyarokban de ez teljesen másképpen viselkedik. Pedig még csak két csillagos cuccok vannak benne.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #14164 üzenetére
A változatosság kedvéért ma egy piros ultra motort adott.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #14122 üzenetére
És ma is egy sárga ultra kereket adott.
-
tupacamaru
veterán
IGC 10 milláig megy? Mert ha igen akkor lassan költeni kell valamire.
-
tupacamaru
veterán
3 nap alatt TH-ban három ultrát dobott.
-
tupacamaru
veterán
Van olyan csalás hogy az autó mondjuk egy-két sec alatt eléri a végsebességét, de nem többet? Egyre többet találkozok ilyen jelenséggel, pedig nem nyom semmit a kör alatt de mégis utólér. Találkoztam már ilyennel drag-on is, fos-szar kocsi úgy otthagy a rajtnál, de mondjuk 180 fölé már nem gyorsul.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Underground2 #13685 üzenetére
Rosszabbat rátenni csak a szine miatt.............
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #13636 üzenetére
Cseréljünk.
-
tupacamaru
veterán
Kár hogy nincs a játékban alkatrész csere-bere, ma beadta a harmadik zöld ultra váltót, de motor és gumi a fasorban sincs.
-
tupacamaru
veterán
Az elejébe még ezeket be tudom tenni ha számít valamit az összképben. Most is ilyen színűek vannak benne, csak 3 csillagosok. És akkor motor és kerék nincs még jobb a gyáritól egyelőre.
-
tupacamaru
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #13485 üzenetére
Látom már mi a gond.
Akkor kerék sincs egyelőre.
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #13481 üzenetére
Gondolom ez a sárga kerék.
Most így tudnám összehozni, a fék már benne van. Ha jó így akkor beleteszem ezeket. Az elejében kék turbó és zöld váltó van jelenleg, de ugyanezekből a szinekből már van jobb alkatrészem is, az eleje maradhat így vagy az is más színű kell?
Bocsi a sok felesleges kérdésért.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tutuhawer #13480 üzenetére
Akkor alkatrészekkel lehet rajta javítani még, ami nem mondható el a vezetési tudásomról sajnos.
-Rolika- Nekem is olyan van, csak egy picit alakítottam a külsején.
noblem1983 Megpróbálom majd akkor ezt a színsort összeállítani, hátha nekem is jobban bejön. A legnagyobb bajom hogy nincs motorom hozzá, bezzeg ultra turbót dobott már hármat pár napon belül.
Mondjuk ez a mostani Nismo nehezített verzió, ilyenko jobban ellenáll a lökdösődésnek? Vagy mivel lehet védekezni az ilyen egyénekkel szemben?
-
tupacamaru
veterán
Szerintetek érdemes 4700-ért megvenni a Nismo-t?
A Carrera S nem nyakarodik elég szépen szerintem, bár még nincsenek benne jó alkatrészek.
Vagy lehet rajta javítani alkatrészekkel hogy jobban forduljon?
-
tupacamaru
veterán
Be van kapcsolva a V-sync és 50 Hz-en frissít, TV-t használok monitornak de a többi játék mind 60 Hz-en megy. Ez miért nem?
-
tupacamaru
veterán
válasz
tatabike #12924 üzenetére
Nekem is voltak alkatrészeim, de elnyelte őket a Sirocco meg a Lancia. Most vettem Boost-ot és Abban volt egy Porsche amit nem akarok lecserélni mert tetszik, és néha még nyerek is vele. Abba kellene alkatrész de és még van 5000 Boost-om. Autót úgy sem veszek rajta. [link]
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #12919 üzenetére
Mostanában semmi értelmes nem esik le, érdemes (vagy van egyáltalán) olyan kártya boost-ért ami garantáltan ad is valami használható alkatrészt?
-
tupacamaru
veterán
Szerintetek megér 10$-t? [link] Csak ma, mert van egy 5$-os kuponom.
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #12743 üzenetére
Az egész jó, annyit talán beáldoznék én is.
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #12737 üzenetére
És úgy mennyibe van a Boost?
-
tupacamaru
veterán
válasz
Underground2 #12691 üzenetére
A 600-as Lancia ellen tesz 750-790-es autókat. Nem tudom miért csinálták meg így, a sok nitrómajom egymással versenyezzen már.
-
tupacamaru
veterán
A frissítés óta olyan játékosokkal rak össze hogy be sem érek a célba.
-
tupacamaru
veterán
Nekem megint frissít 300 MB -ot.
-
tupacamaru
veterán
Nekem update-elt 167 MB-ot.
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #12072 üzenetére
Mi volt tavaly, pár szóban ha lehetne hallani róla?
-
tupacamaru
veterán
THX a segítséget, most már megvannak a kocsik, igaz még nincs annyi suskám hogy vegyek is valamit.
Következő problem, a News-ba írja hogy menjek a Safehose-ba és van egy Redeem Gift-em azt hol keressem, meg amiket már nyertem alkatrészeket azokat sem találom.Biztos én vagyok a béna.
-
tupacamaru
veterán
Ha blokkolok egy tagot akkor az többet nem tud hozzám belépni versenyre? Csak akkor leszek teljes értékű tag ha veszek boost-ot? Vagyis csak akkor kapom meg a nyereménmyeket meg ilyesmi.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Patrick #11817 üzenetére
A nagy térképen én is csak azt látom hogy melyik részen vannak, azt nem hogy hol. Csak akkor látom őket a kis térképen ha már elég közel vagyok hozzájuk. Egyébként három napja kezdtem el játszani vele csak.
Egy kérdés, boost-ot csak fizetősen lehet szerezni vagy lehet a játékbeli pénzért is venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest