- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #102 üzenetére
Megnéztem igy 4.jére és egyben skillepnél is az egészet.
Ez most 1óra game után se lett jobb.Kiválasztod ugye az első 3ból a kocsid ami igazából az ellppós rész, vagyis a valós játék elötti rész, az tényleg jól ment.
Most mondom ahh mit Mx5, jó a Honda az is 123rep-es mint az Eclipse annál erősebb alap kocsi úgysincs, hát gyalázat, leggyérebb fokozat, 2versenyt a közepéig egész jól tarthatsz aztán beért 5.nek, többit hagyjuk.Eddig legalább ha faltól falig mentél is elhitette veled hogy érdemes elinditsad, de itt hiba nélkül megyek se lesz jó..ahh
Én megbántam hogy 1napja megvettem, ez egy abszolút csalódás ahogy van.
Inkább bosszant hogy semmire se mégy minthogy motiváljon hogy újrakezdjem 5.jére. -
spleenszuru
őstag
válasz
Apollo_21 #96 üzenetére
Nekem is nehéz, még easyn is. Még ha a kocsim éppen az adott class felső határát súrolja is.
(Eclipse)
Engem viszont a kevés pénz jobban elszomorít. Még mindig csak 1 kocsit tudok tuningolni, de azt is csak optika nélkül, különben nem lenne pénzem a teljesítményre sem.
(Week 2 közepe)
Megvettem a rendőr lerázás utáni extra pénz modot tegnap a kocsira, azt is nyilván csak a mainre, mivel 31kJa, és csak miután megveszed 50k-ért a garázsra a szuper fejlesztést..
Palace editionbe igazán belefért volna szerintem egy perma 10% kedvezmény a shopokba, mint az elődökben, de már ezt is kisajnálják. -
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #96 üzenetére
Az újrakezdés részt most lestem ki, köszi!
A többit meglátjuk most ha nem mx5el megyek, hátha más az élmény.
YT videókba vigan csapatnak kezdő kocsival 0tuningal gyakorlatilag mindenkit porrá aláznak vele, én meg szenvedek, nem is értem.
Próbáltam h ne drifteljen a kanyarba hátha ott vesztek sebességet, ezáltal előnyt, próbáltam hogy menjen a drift értelmes határok között hogy legyen nitro löket, úgyse jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest