- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi hangfal építés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Socket AM5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #102 üzenetére
Megnéztem igy 4.jére és egyben skillepnél is az egészet.
Ez most 1óra game után se lett jobb.Kiválasztod ugye az első 3ból a kocsid ami igazából az ellppós rész, vagyis a valós játék elötti rész, az tényleg jól ment.
Most mondom ahh mit Mx5, jó a Honda az is 123rep-es mint az Eclipse annál erősebb alap kocsi úgysincs, hát gyalázat, leggyérebb fokozat, 2versenyt a közepéig egész jól tarthatsz aztán beért 5.nek, többit hagyjuk.Eddig legalább ha faltól falig mentél is elhitette veled hogy érdemes elinditsad, de itt hiba nélkül megyek se lesz jó..ahh
Én megbántam hogy 1napja megvettem, ez egy abszolút csalódás ahogy van.
Inkább bosszant hogy semmire se mégy minthogy motiváljon hogy újrakezdjem 5.jére. -
spleenszuru
őstag
válasz
Apollo_21 #96 üzenetére
Nekem is nehéz, még easyn is. Még ha a kocsim éppen az adott class felső határát súrolja is.
(Eclipse)
Engem viszont a kevés pénz jobban elszomorít. Még mindig csak 1 kocsit tudok tuningolni, de azt is csak optika nélkül, különben nem lenne pénzem a teljesítményre sem.
(Week 2 közepe)
Megvettem a rendőr lerázás utáni extra pénz modot tegnap a kocsira, azt is nyilván csak a mainre, mivel 31kJa, és csak miután megveszed 50k-ért a garázsra a szuper fejlesztést..
Palace editionbe igazán belefért volna szerintem egy perma 10% kedvezmény a shopokba, mint az elődökben, de már ezt is kisajnálják. -
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #96 üzenetére
Az újrakezdés részt most lestem ki, köszi!
A többit meglátjuk most ha nem mx5el megyek, hátha más az élmény.
YT videókba vigan csapatnak kezdő kocsival 0tuningal gyakorlatilag mindenkit porrá aláznak vele, én meg szenvedek, nem is értem.
Próbáltam h ne drifteljen a kanyarba hátha ott vesztek sebességet, ezáltal előnyt, próbáltam hogy menjen a drift értelmes határok között hogy legyen nitro löket, úgyse jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 10.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő