Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
WATERDACA #107 üzenetére
Úriemberünk ellen nem segített semmi!
Hihetetlen h már ebben is csalnak...
Úgy maradt le, hogy lerepült a pályáról.
-422m-re az ember.
alig mentem valamennyit a pályán, már -7m és elsőként mutatja! soha nem láttam még ilyet. (ott megy jobb oldalon fénysebességgel, vasúti sineken)
alig van 1-1 mp a képek között, itt már vezet előttem van 215m-re (2. körben voltak ezek az események)Utolsó kör (még mindíg nem tud irányítani)
mögöttem van , pár méter:
Mielőtt beértem volna a kapuba szempillantás alatt előttem, úgy h nem vettem észre h mikor ment el mellettem.Most gondolhatjátok, hogy biztos lagol... aha. De érdekes módon csak akkor csinálta amikor elveszítette az első helyet. Amikor elöl volt nem voltak furcsaságok.
Előző pályán is érdekesen teleportált, akkor azt gondoltam h lag. Sztem csalt.
Hogy tudom riportolni, mi az amire az EA felfigyel egy autós játékban? Vagy engedjem el?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Facebook és Messenger
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest