- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Indulhat a hardverparti!
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
WATERDACA #107 üzenetére
Úriemberünk ellen nem segített semmi!
Hihetetlen h már ebben is csalnak...
Úgy maradt le, hogy lerepült a pályáról.
-422m-re az ember.
alig mentem valamennyit a pályán, már -7m és elsőként mutatja! soha nem láttam még ilyet. (ott megy jobb oldalon fénysebességgel, vasúti sineken)
alig van 1-1 mp a képek között, itt már vezet előttem van 215m-re (2. körben voltak ezek az események)Utolsó kör (még mindíg nem tud irányítani)
mögöttem van , pár méter:
Mielőtt beértem volna a kapuba szempillantás alatt előttem, úgy h nem vettem észre h mikor ment el mellettem.Most gondolhatjátok, hogy biztos lagol... aha. De érdekes módon csak akkor csinálta amikor elveszítette az első helyet. Amikor elöl volt nem voltak furcsaságok.
Előző pályán is érdekesen teleportált, akkor azt gondoltam h lag. Sztem csalt.
Hogy tudom riportolni, mi az amire az EA felfigyel egy autós játékban? Vagy engedjem el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DEll G15 5530
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest