- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
boogie84
üzenetére
Ez valószínű lag volt és valószínű 76-os Golf. Van 1-2 autó ami nagyon op és következő patchben remélhetőleg kigyomlálják a hibát. A 76-os Golf bitang jó tud lenni, motorcserével 400 km/h is megy vele, de hátulütője, hogy rendkívül irányíthatatlan masina. Először én is azt hittem hogy cheat , de nem.
Elvileg viszont az cheat, ha valaki B tierben Ferrari Pistával megy, az valami undorító.
OP-re visszatérve, S tierben ma kifejlesztettem a tökéletes autót, 2009-es Murci, V8 motorral, 2.3 gyorsulással mindenkinek szinte 10-15 mp-et adok. Volt hogy én is szenvedtem az elején, de nagyon jó, hogy magadnak kell felfedezni dolgokat, mert neten semmi guide, de jó is ez így (nekem).
A patch rendbe teszi majd a dolgokat. Reméljük.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest