- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
HDR renderin #8473 üzenetére
Hát ahhoz nem sok köze van a játéknak
Én a szimulátor és arcade játékokban nem vagyok kezdő, se ügyetlen, de ez a játék még emgem is fel tud húzni...
Tavaly előtt év végén a Carbonnal drifteltünk, és a rekordunk már nem tudom melyik pályán a legdurvább tuning mercedes-el kb. 1.650.000 pont volt... Írdatlan sebességgel a külső zónákban, én már kiszálltam a végén, mert nem lehetett idegekkel bírni ami ott folyt LAN alkalmával, 1-2 százezrekkel dölt folyamatosan a rekord, egészen 1,6M-ig...
Ezzel is brutálisan lehet driftelni, csak meg kell szokni, persze a feladatokban néha szinte lehetetlen elől végezni, mert olyan a pálya. -
Zolee11
senior tag
hátt én most kezdtem el tolni, de néha kegyetlenmód fel tud idegesíteni, hogy ennyire balfék aki kitalálja a dolgokat. néha time attack modban esélytelen vagy, vegyél megint új kocsit mert nem elég egy 600 lovas 4 kerékhajtású...
pl. a driftről inkább ne is beszéljünk, mert a programozók ezek szerint nem jártak fizikaórára, és soha nem vezettek... istenem, miért kell ennyire elb*szni???ez már a hihetetlen kategória, a fizika legalapvetőbb törvényeit veszi semmibe. az rendben amíg játszható, hisz arcade, de ez esetben játszhatatlan, írányíthatatlan. minden pályán adott a pontszám, akkor is ha azt lehetetlen elérni (csak esetleg már 3 agyvérzés után
, másik pályán szintén annyi a pontszám és ott 5 szörös pontszámmal verem meg őket... ez kérem szépen a trehányság, a tervezés hiányának a tetőfoka. de ez jellenző volt mindig is az NFS-ekre. mindig jól eltoltak valamit...
összességében tetszik a játék, csak nem értem, hogy miért kell elcseszni azt, ami jó is lehetne...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest