Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
eddig azért nem játszottam vele mert akadt...mostmár nem akad...attól hogy játszok vele mégnem tetszik jobban mint a Carbon főleg mint az UG2...attól hogy játszok vele még nem tartom szuper játéknak..el lehet vele lenni el lehet vele ütni az időt ennyi...
főleg most hogy nem akad kitudom normálisan próbálni...ugyanazok a hibák bennevannak amit akadással is észrevettem...ettől függetlenül igen játszok vele...egyébként hogy a gameról is szó legyen ez a totaled nagyon nem jön be...ha tényleg mozgásképtelenné válik a kocsi és restart kell azt megértem..de mikor 30al felborulok és kerékre állok..semmi nem is törik le a kocsiról akkor mé nem mehetek tovább? nemértem
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Assetto Corsa Rally
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Napelem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő