Hirdetés
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Heló.
Lenne egy hülye kérdésem...
.
Szerintetek az én gépemen ( adatlap ) volna esély, hogy jáchassak a pro street-el?
Megnéztem a gépigényét, sztem mennie kéne rajta.Azér kérdem mert felraktam a gamét, alapból 640*480 ban indul a menü, viszont ha bármilyen beálítást változtatok a menüben, akkor már onnan nem tok tovább lépni, simán kilép a windowsba, semmi hibaüzenet nincs.
Az az érdekes, hogy egyszer vhogy sikerűlt elindítanom 1024-ben (minden beálítást amit tudtam maxra nyomtam) bejött a videója is ami a carierr indítás után van. Annak a végén ha jól emlékszem át kell venni a kocsi irányítását ( mint az előző verziókban ), majd ha sikerűlt végigmenni a körön akkor újabb töltés jönne ( asszem ), na ez után lépett ki a windowsba, minden hibaüzenet nélkül. Ezután már, ha indítom a játékot akkor megint 640-be indul a menü viszont, ha állítok vmit, akkor rögtön kilép.
De semmit nem ír ki, hogy mégis mi okozhatja ezt.
Szal ez érdekelne, hogy most mit lehet vele kezdeni ezek után, esetleg a géppel lenne a gond?
A játék biztos jó, mert próbaképp feltettük haverom gépére amin simán ment.
Szal biztos nálam van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.