Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Egyet is értek veled, meg nem is.. mert szerintem egy játék, meg még sok más az életben akkor jó, ha meg tud újulni. Persze ez nem azt jelenti, hogy az arcade game-ből csinálni kell egy simulátort, hanem azt, hogy nekem a mai napig az egyik kedvenc részem a NFS II SE. És ha megnézed a hangulatát a kettőnek, illetve a MW-nek köze sincs egymáshoz. És ez a jó... És ezért Szeretem az NFS sorozatot!
A játékos dolggal meg csak egyet tudok érteni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Buds3 Pro Fülhallgató Teljesen Új Eladó!!!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi