Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
Én megálltam a 3. futamnál, az a nitrós. Nem hoz annyit, mint a tegnapi, de majd még igyekszem. Most van egy kis családi élet, favágás meg ilyenek, de utána azért vezetünk. Jó dolog volt a 4-es VIP-et elérni, mert úgy 6 jegyem van az eventeken, az több idő aludni vagy mást csinálni, nem "folyik ki a benzin" ...

-
joe007
tag
Igen, Alert89 teljesen jól írta és azt is elmondhatom, hogy köszönet a LaFerrari küldetésért, mert azon idő alatt lehet még Nissan BP-eket gyűjteni és a spec időszak alatt mindig 20000kártyát elhasználtam, tehát nem $-t! és mindig kaptam 1db Szilva BP-t! Így most már fullos 6*-os lett a kicsike és teljesen kimaxoltam, amivel elértem a 704PR-t!
Ez a 20k kártyás dolog azért is meglepő számomra, mert a sima 'alap' Classic Crate-nél hiába veszek(vettem többszöri kísérlet képen) 5 ládát 20k$-ért sose kaptam az utolsó kártyánál az aktuálisan meghirdetett Featured Car BP kártyát!

Más: Megjelent a Mitsubishi Lancer Evo VI küldi 26h múlva lesz aktív és itt is utána lesz 40BP-es LaFerrari gyűjtési lehetőség, persze az Evo kell majd hozzá!
Az alábbi lépcsők lesznek a LaFerrarinál!
(Megj.: A szilvával se érte el az utolsó feladat az elvártat, tehát nem kell kimaxolni, de így kényelmesebben végig lehetett vinni
!)Ch1. 333PR
Ch2. 371PR
Ch3. 469PR
Ch4. 562PR
Ch5. 667PRMegj.: Akit érdekel most 2 napig lehet Koenigsegg CCX BP-ket gyűjteni kis szerencsével!
Üdv és jó farolást,
Joe007
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest