- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
válasz
szupermacs #2598 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a fórumon inkább a negatív véleményeket osszák meg. Ritkábban írja le valaki,hogy "nekem jó semmi gond"
Ez alapján kicsit félrevezető lehet, de persze mindenki maga dönti el milyen telefont vesz. -
kferenc22
tag
válasz
szupermacs #2581 üzenetére
Z3 xompactom van. A játék szempotjából meg vagyok vele elégedve, mert eltűnik a home gomb és nem zavar. Viszont senkinek nem ajánlom a z3 compactot mint telefont, mert egy rakás hányás az anyaga... Nekem tavaly novemberbe egyszerűen fogta magát a hátlap és elrepedt... Olvastam fórumokon, hogy ez széria hiba és az összes z szériában benne van... Sógoromnak sima z3 van és panaszkodik, hogy elhajlik a zsebében a telefon... megnéztem és zényleg... Sokáig zsebbe van, előveszed lerakod sík területre és ívelt :-) majd ott hagyod és vissza áll... Nem akarták elhinni a telekomnál hogy nem ejtettem le, ezek utén elküldtem xperia szervízbe és kiderült, hogy nekem volt igazam magától tört. Most pedig az usb takaróról jött le a gumi tömítés... 2000 hozzá egy takaró. Viszont annak megint ugyan az lesz a baja ezért egy töltő átalakítót is kellett hozzá vennem ami ebayen 254 huf magyarba az is 2000, úgyhogy ne vegyetek Z szériát.
-
Joccc07
addikt
válasz
szupermacs #2577 üzenetére
Válaszd inkább a Honor 4c-t. Az S3 neo-nál fényévekkel jobb és azt hiszem 54000Ft az edigitalnál.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #2579 üzenetére
Ez a fizikai home gomb nálam is elvárás votl vagy touch gomb, most nem tudom elképzelni, hogy akkora létszükséglet lenne.
Volt Galaxy Note 3-mam is azon van fizikai de előtte Xperia Z-m azon nem volt másfél évig, és nem hiányzott, csak megszokás, meg az új készülékeken eltünik az alsó sáv ha fullscreen-es alkalmazást futtatsz. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #2577 üzenetére
Hát én a honor 6-omat, 70k körül vettem és ég és föld egy s3 neohoz képest.
Persze ez használt ár, én samsungot kerülném a ram mindig elfogyott, tény hogy jobb lesz az elözőekhez képest.
Mik vannak még a listán amúgy ?
Valami erősebb gpu-s model nincs ? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #2575 üzenetére
Jelenleg mid van ?
S3 neo, az nem egy mai készülék, árban nincs jobb alternativa ? -
Melafoto
senior tag
válasz
szupermacs #2572 üzenetére
Nekem nem fizikai (Sony Z3) és nem zavar...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #2572 üzenetére
Pl iphone ?
-
kferenc22
tag
válasz
szupermacs #2570 üzenetére
Nem lehet Bluetoothos kontrollerrel tolni, én próbáltam. Nincs meg ez a funkció a játékba, de nem is kell, így is nagyon jó az irányítás.
-
Danny365
őstag
válasz
szupermacs #2567 üzenetére
Próbáltad már amúgy a játékot? Már csak azért kérdem, mert ennél semmi szükség kontrollerre, nem lenne kényelmesebb semmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest