Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=Szabi=- #2877 üzenetére
Elég szerencsés helyzetben vagyok, hogy alapból is szeretem a Golf-ot és a régi Porsche-t, szóval azok már most olyan PR szinten állnak nálam, hogy azokkal nem kell foglalkoznom.
Persze tesz a játék arról, hogy ne legyen könnyű dolgunk és olyan autót is bedobjon, ami eddig Car Series szempontból szükségtelen, tehát így bedobja végül a Challenger-t, ami így sokaknál tuningolatlanul áll a garázsban.
Ugyanez a szituáció volt az előző LaFerrari eventnél az M4 esetében is.
Az sem kell Car Series-hez és ezért sokak később orrvérzés tempóban tuningolhatták, hogy tartani tudják az Event tempóját (köztük én is így voltam).Azóta bölcsebb voltam és úgy játszottam ugye, hogy elsődlegesen azokat a versenyeket játszottam mindig a játékban, amik BP-ket tudnak adni, bármelyik autóról is legyen szó.
Ennek köszönhetően full csillagos most nálam a Challenger (623 PR-es, 3 kék és 3 szürke főalkatrésszel), szóval legalább a Boss versenyekkel már nem kell stresszelnem magam a tuningolása folyamán.Ha már jön az Event, különösen gondolhatnának egy Monthly akcióra, mintha teljesen megfeledkeztek volna róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest