Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amur

addikt

válasz TheMarci #1956 üzenetére

Bugként írják a redditen hogy nem töltődik a benzin.
    Én nagyban ráfeküdtem(androidos vagyok) a conversion kit farmolásra.
    Megszámoltam 63db van most(szürke nincs, mind zöld és kék, lila motorra konvertálosból 19db van pl. mert hál istennek nem tudtam a mazdás eventen összegyüjteni annyi pénzt -269ezret-hogy átkonvertáljam, így az megmaradt meg már farmoltam is hozzá.
    Elég megosztó újítások ezek, és nem feltétlen pozitív változás.
    Reméljük a holnapi androidos frissitésben már nem lesz gond a fuel refill-el.
    Azt is írják hogy a mustang-os eventet eltolják egy nappal(talán a bug fix-ek miatt)
    Sőt csak 20 BP-t fog adni nem az előzetesen írt 25-öt :(((
    Ha BP-t farmolunk és már minden BP megvan az adott kocsihoz akkor mostmár nem lesz garantált főalkatrész amit jó pénzért eladhatsz,hanem gagyi alkatrészt is dobhat..
    Valamint azt is írja srác hogy a goldos ládáknál sincs garantált jó cucc már..neki pl. a garázsból visszakapott pénzen vett ládákban csupa street cucc esett ráadásul az elsőben pl. uncommon volt..

Légyeg: amennyi kit-et össze tudtok farmolni holnapig annyit farmoljatok! Inkább bővítsétek a garázst akinek nem maxos, úgyis visszaadják az aranyat mert holnaptól mindenkinek 275ös garázsa lesz.
    A frissités előtt el kell használni minden benzint, kifarmolni a fontos BP-ket mert minden verseny resetelődik!
    (IOS tapasztalat a fórumról)
    Ja és aki hisz a goldos premium ládákban az még most vegyen párat, mert utána nem lesz azokban sem garantált jó cucc.. mi lesz ezekután a sima pénzes ládákban?!
    A 3 óra 20 perces benzin fullra feltöltést kivették(tehát nem bug volt hanem szándékos eddig...)
    Ja lettek reklámok.. ha megnézed kapsz 1 aranyat! :D
    Még az amcsik is azt írták hogy az adatforgalom többe kerül amíg a reklámot nézed.......no comment!

Új hozzászólás Aktív témák