- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen széket vegyek?
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Fruityloops #3269 üzenetére
Még nem, de mostanában többször gondoltam rá, hogy előveszem újra (most épp a NFSW Safehouse zenéjét hallgatom). Nem vagyok nagy rajongója az autós játékoknak, de az NFS-ekből a legelső részt és a két Shiftet kivéve minddel játszottam, illetve végigtoltam, és kevés olyan van, ami nem igazán nyerte el a tetszésem (Undercover, MW2012, és a Payback elég halvány próbálkozások voltak sajnos, a sokak által szidott The Runt viszont imádtam). Ahogy sokaknak, nekem is az UG-féle vonal, tehát a tuningolós-utcai versenyzős részek voltak a favoritjaim, de ezek közül is kiemelkedő volt számomra a Carbon. Valahogy ezt a részt érzem a mai napig a hozzám legközelebb állónak: akkoriban (és igazából még ma is) nagyon jó grafika, király autók, autosculpt rendszer, faja hangulat, isten zenék (néhány együttest, amit ebből a játékból ismertem meg, a mai napig hallgatom pl. Ladytron). Valamint személyes emlékek is fűznek a játékhoz, egy egykori kósza szerelemmel kapcsolatban, akkoriban toltam pont a Carbonnal...
Mindig borzongató érzés újra és újra elővenni... lassan ismét itt az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- PlayStation 3
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest