Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kylesa

aktív tag

válasz Fruityloops #3269 üzenetére

Még nem, de mostanában többször gondoltam rá, hogy előveszem újra (most épp a NFSW Safehouse zenéjét hallgatom). Nem vagyok nagy rajongója az autós játékoknak, de az NFS-ekből a legelső részt és a két Shiftet kivéve minddel játszottam, illetve végigtoltam, és kevés olyan van, ami nem igazán nyerte el a tetszésem (Undercover, MW2012, és a Payback elég halvány próbálkozások voltak sajnos, a sokak által szidott The Runt viszont imádtam). Ahogy sokaknak, nekem is az UG-féle vonal, tehát a tuningolós-utcai versenyzős részek voltak a favoritjaim, de ezek közül is kiemelkedő volt számomra a Carbon. Valahogy ezt a részt érzem a mai napig a hozzám legközelebb állónak: akkoriban (és igazából még ma is) nagyon jó grafika, király autók, autosculpt rendszer, faja hangulat, isten zenék (néhány együttest, amit ebből a játékból ismertem meg, a mai napig hallgatom pl. Ladytron). Valamint személyes emlékek is fűznek a játékhoz, egy egykori kósza szerelemmel kapcsolatban, akkoriban toltam pont a Carbonnal...

Mindig borzongató érzés újra és újra elővenni... lassan ismét itt az idő. :K

Új hozzászólás Aktív témák