Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Valami fekete közeleg…
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enjoy018
tag
válasz
total90
üzenetére
Csatlakozom álláspontodhoz erősen! Én se erre vártam... És szerintem irreálisan nagy a gépigénye és ezért nem mutat semmit! Csak csilli villi és lagg az egész! Személy szerint nekem a Test Drive Unlimited (70-80 FPS) jobban tetszik és jobban is megy a gépemen, mint az UC (15-20 FPS)! Csalódtam... sztem uninstall!
-
Sirandrish
legenda
válasz
total90
üzenetére
olvass bele a topicba..nem kell végigtolnod..mindenki azt mondta az elején hogy könnyü aztán mindenki szidta a nehézséget..ha nem tudsz hibátlanul menni neked is nehéz lesz..persze előadhatod hogy neked nem volt nehéz meg ilyesmi de ha 10emberből 9 aztmondja én inkább nekikhiszek..főleg hogy az egyik én vagok

-
válasz
total90
üzenetére
Igen, többször fel lehet használni.
(#1360) GjonRambó: Ami még nagyon idegesítő a mostani NFS-ekben, az a pályák. Sokszor lehetetlen észrevenni merre van a rövidebb útvonal, de persze az ellenfél 300 Km/h-nál is azon megy... meg különféle szivatások, pl. amit UC-ben láttam: van az a fehér-piros színű sávzáró, amin át lehet menni. igen ám, de mögötte az a sárga izé van, amin nem lehet átmenni!
és ezt sokszor nem lehet észrevenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ketogén étrend
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és ezt sokszor nem lehet észrevenni.