Aktív témák
-
Flashcash
Közösségépítő
Általában az összes új DVD-R író olvassa a DVD +RW lemezeket is, és a DVD+RW írók is tudják olvasni a DVD-RW formátumot. De az a Toshiba meghajtó amit írtál elég régi darab ennyit találtam róla egy fórumon: ''I burned DVD+RW, put it into Toshiba DVD-ROM-Reader SD-M1612: Works perfectly.''
Itt van egy teszt a Nec driveról:
[L]http://www.cdrwcentral.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=61[/L]
kb. 10 lemezzel tesztelték a kompatibilitást is. -
Csiszike
tag
Szaiasztok!
Mivel még elég új masináról van szó és a neten nem sok információt találtam róla, ezért itt kérdezem meg, hátha van valakinek már személyes tapasztalata erről a ''kétnormás'' DVD íróról.
Ami elsősorban érdekelne:
1) DVD video lemezek lejátszása közben mennyire hangos? Lelassít-e magától egyszeres sebességre, mint egy Toshiba olvasó, vagy pörgeti a lemezt ezerrel?
2) Milyen médiát szeret? Megírja az olcsóbbat is, vagy muszály márkással etetni?
3) CD-t mekkora legkisebb sebességgel tud írni?
Egy kicsit OFF kérdés, de nem akartam neki új témát nyitni: Toshiba SD-M1612 olvassa esetleg a ''plusszos'' lemezeket? A gyártó honlapja amúgy nem tesz említést ilyen képességről, de hátha..., esetleg valami buherált firmware-rel?
A válaszokat előre is köszönöm szépen.
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest