Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pali79

aktív tag

válasz #95561216 #60 üzenetére

Hát nem tudom, nem vagyok valami nagy guru, de néhány dologban vitatkoznék azért:
    1. a 2000 Ft-os GB hálókártya csak sima PCI-os ami mint már fentebb utaltam rá sose fogja tudni a GB-t. Ahhoz PCI-e kéne ami drágább is kicsit meg ugye nem is biztos h ilyen csatoló van az alaplapon.
    2. az általad említett E5200 fogyasztása 60 W körül van (terhelve persze) míg az Atomoké 18 W körül van. Bár a proci tuninghoz végképp nem értek (sose csináltam még) a műszaki vénám azt súgja, hogy 60 W-os fogyit sose fogod tudni 18-ra levinni.
    Hozzátenném még, hogy szerintem egy NAS-hoz egyszerűen vétek egy ekkora procit beáldozni. A router fogysztását sztem el is lehet felejteni, mert az igazán nem tétel, de azért azt se felejtsük el, hogy 1 db hálókártyával nem igen csinálsz router, mert ahhoz sztem több db is kéne.
    És legvégül pedig a méret az ami valakinek nem mindegy, nekem most pl egy D-link DNS-313 látja el a letöltőgép és a NAS feladatait ami alig nagyobb mint a vinyó maga ami benne van, csendes, és kb 20W a fogyasztása. Az egyetlen bajom vele, hogy csak 1 db vinyó fér bele :W

Új hozzászólás Aktív témák