Hirdetés
-
PROHARDVER!
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Badboys #26229 üzenetére
Angel Scooter is jónak tűnik, bár nekem csak egy hónapja van fent, nagyon jól tapad meleg és hidegebb, vizes aszfalton is, íven tartja a motort szépen. Télen még nem mentem vele.
A Heidenau K62 téli-nyári gumit már jobban ismerem, az is nagyon tapad. Ezt már télen is használtam, a szuper tapadás tényleg igaz minden időjárásban, (bár hóban azzal se mentem). Ennél 100+ kilméteres túrán traktor effektus volt kicsit zavaró, fékezéskor lehetett érzeni. Hétköznapi oda-vissza furikázáshoz tökéletes minden évszakban.
A City Grip 2 is dícsérve van nagyon a youtube videókban.
A Mitas nagyon jó nyári gumi, ez is saját tapasztalat. Lassan kopik, ritkábban kell cserélni, cserébe 10 fok alatt nem mertem dönteni a motort. Annak jó, aki csak nyáron megy vele és az ősz elején már leteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest