Hirdetés
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Házimozi belépő szinten
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Voltam motorozni rendesen felöltözve... a városban szétégett a testem... farmer, sportcipő, motoros kabát bélés nélkül és sisak...
Mi a tapasztalatotok, mennyire harapnak a rendőrök, ha rövidnadrágban, szandálban és pólóban motorozok? Persze tudom, nem az a lényeg hogy a rendőr megbüntet-e, hanem a saját biztonságunk. Ez nem a rossz reklám helye, de lássuk be, mostanában trópusi időjárás van Magyarországon, árnyékban 35-40 simán van. Motoros ruhában nem lehet kibírni a városban meg máshol sem.
Kb 25 éve, ha 29 fok volt, már ájuldoztunk hogy micsoda kánikula van, most meg örülünk ha csak annyi.
Nektek szóltak már ha nem motoros ruhában toltátok, hanem "lenge" öltözetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest